Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ide i na alkohol.....al neko vrijeme. Kad stane trk po novi prsten.
da i ja kažem nešto jučer sam obrijo lika na batini s automatikom u brijeg...je da je batina serijala ali skuter je trebo bi ić bolje....moj se zadnje vrijeme malo vozio na čistom benzinu...išo je ko zmaj i sad kupio napokon 2taktol...
aaaaaaaaaaaaaahahahahahhahaha cool
..vozio si automatica bez imalo ulja....LJUDI EVO JOŠ JEDAN LOVAC!!!!!
sta je tu cudno, vozio sam i ja svoga bez ulja (10-15km) , jest da je losije isao al je isao, vozio i skuter bez ulja pa mi nikad nije zaribao
..ja ču počet psovat....jel ti pušiš šta sine....daj meni malo.... ....j#bote nemožeš preć jebeni kilometara bez ulja da motor ne cvikne momentalno,alo šta pričaš kolega......neke moš ponovno upalit,nekima pukne klip....ovisi kakve sreće imaš...ajd ne lupetajte gluposti i ne širite dezinformacije,neko če vas poslušat pa če samo do benze otić sa čistim gorivom,odnosno pokušat otić....
toooo majstore samo vozi bez ulja,ulje su izmislile budale koje nemaju pojma o 2T masinama jadni ti motori koje ti vozis
vozim kad se nema ulja a treba otic nekam
..ček samo malo.....i dalje stojiš iza toga da 2t motor voziš bez ulja..... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!