Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
dusVu:
imo je frend toria :D... jurio je punih 35 al je bio glavni frajer u kvartu :laughing9: :notworthy: :notworthy:
stjepan:
--- Citat: stylingmaniac - 09 Ožujak, 2011, 15:30:55 ---i ja imam nešto kao "tomos" u garaži, ali nažalost trune jer nemam para za njega i skuter, radi se o toriju sa mašinom od tomosa a3, eto nemam baš najbolja iskustva s njim, ali jedno je najvažnije naučio sam na njemu voziti, trenutno nemam slike od njega, postavim slike čim ga uslikam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
šta ti fali imam ti ja za a3 mašinu dijelova...
STJELE:
--- Citat: stjepan - 09 Ožujak, 2011, 17:15:04 ---šta ti fali imam ti ja za a3 mašinu dijelova...
--- Kraj citata ---
mašina je kompletna, ali eto nikako da to sastavim, jer ću ga onda morati dat bratu da ga vozi, a ne želim jer je još premlad, a ako ga sastavim toliko će mi dosađivati da ću morati, htio sam ga preko ljeta sastaviti sebi malo "just for fun" ali mi ipak nije zanimljivo se vozati max.35-40, a za tuning sve pare idu u skut ;D
stjepan:
ide ti on seriski oko 50....a malo dorade na cilindru može i dosta brže....
noky007:
Moj motor je dokaz da je tomos itekako trajan Sprint 2001 sa preko 50000km ,ja sam prvi vlasnik! ;D
Unazad dvije godine odvrtio 9000km sa airsal kitom 65ccm i nema greske,neznam jesam svijecicu cistio uopce!
serijala i malo nafrkan matik
A ovo je projekt br.2 ;D
Kog zanima nek prolista od sim do kraja ;D
Tomos AirTX :)
Kom se ne da citat snimio sam jedan video po autocesti zg-sk( u izradi) ,ovo je inace motoric namjenjen za sumu i iz tog razloga sam i stavio gore kit 65ccm,namjenjen inace za automatika!
http://www.youtube.com/watch?v=0mmYTzB_iJk&feature=player_embedded#at=53
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju