Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (24/85) > >>

Jump33r:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Ožujak, 2011, 13:46:29 ---
Očito onda nikad ni nisi imao tomosa kad imas takvo misljenje,sa tomosom mozes prec duplo vise km od skutera a da nemoras nista mijenjat

--- Kraj citata ---

Kakve voznje, staracke?..
Nisan nikad ima, niti namjeravan imat.. al dosta njih koje ja znan se vozaju sa tin i nema dana da se po njemu nesto ne drka..
Nekakve normalne voznje bi mozda to sve i islo, al docin pocnu neke preinake tipa puvalica,drugi cilindar,.. s tin nisi nikad siguran,.. :)
A da ne govorin o onin standardnim manama tipa pregrijavanje masine,rastavljaj karb,cisti diznu i tako to..
Vi ocito neznate onu da vozaci Tomosa idu u raj?...

Eee i da, nisan se vozija vise od 1 km..  ::)

Rox-Rab:
Zato ga ne diras dok ide,treba znat radit s tomosom isto kao i sa skuterom,ako ne napravis dobro zezat ce te dok ne napravius kako treba

i neznam kakav tomos si vozio kad nemoze napravit 1 km u komadu

Jump33r:
Pa kakvi bi mi to bili gaseri kad nebi nesto isli rastavit i vidit sta je to unutra?..
Slazen se da sve triba znat napravit al ko ce tebi dat znanja i iskustva sa npr. 13 god. jebiga to rastavis pa ako sastavis,dobro sastavis..  ;D
Ma i da ne ides rastavljat i drkat, uvik je nesto oko tog motora i nikad nije siguran, jer jebiga nema toga sta se nemoze razjebat kad dode u nase ruke..
A ovo za 1 km se naravno zajebajen..

Rox-Rab:
Jbg svatko ima svoje misljenje,po meni je tomos bio puno kvalitetnije napravljen od skutera ( trajnost mašine)

STJELE:
i ja imam nešto kao "tomos" u garaži, ali nažalost trune jer nemam para za njega i skuter, radi se o toriju sa mašinom od tomosa a3, eto nemam baš najbolja iskustva s njim, ali jedno je najvažnije naučio sam na njemu voziti, trenutno nemam slike od njega, postavim slike čim ga uslikam  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju