Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
wonderkid:
nice,inace vise volim apn od automatica
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 12 Ožujak, 2011, 11:39:42 ---nice,inace vise volim apn od automatica
--- Kraj citata ---
Meni je isto drazi apn, pogotovo jer netreba kurbla za upalit, mogu se kljukat brzine, vozit bez kocnica...
noky007:
Meni je atx zakon ;D pruza vise od apn-a!
Rox-Rab:
--- Citat: noky007 - 12 Ožujak, 2011, 16:53:17 ---Meni je atx zakon ;D pruza vise od apn-a!
--- Kraj citata ---
pa normalno kad ima veci cilindar i karb....i pojacane dijelove :icon_tongue:
noky007:
Nismo ni tu stali ;D ;D
Kak zgubit cijelo poslijepodne :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Distanc ploca u izradi jer inace na puch kitu karb koji je u ovom slucaju dellorto 19mm upre se u masinu pa se ne moze nataknut na prirubnicu!
Prirubnica ce bit bt-ova al doradena pripasana na ovo cudo :)
U pocetku bijase komad obicne aluminijske ploce koja je sluzila za flaksericu stelat u skripcu (al me bude jebal buraz kad vidi da sam mu spilil to
Nemam doma nikakav biaks pa sam sve to moral radit rucno sa ne bas malim tuprijama i busilicom,eto na kraju nije tak lose ni ispalo
Prirubnica bt napravljena tak da cu ovu distanc plocu lucno obradit po njoj sa strane di dolazi prirubnica
Kod kaziprtsa prirubnica bude poravnata ,a druga strana ostaje obla
Distanc ploca bude zaobljena di sjeda ova prirubnica
A ovak bi to na kraju trebalo izgledat samo treba nabavit dugacke serafe koji ce to sve skupa drzat na kraju!
Usis na cilindru mislim malo prosirit sto lucno sto u sirinu,jer je ovaj karb sigurno za 2mm veci od odgovarajucog za ovaj cilindar
Takoder potrebno prosirit blokove zbog sire kosuljice cilindra,i nadovarit malo preljevne da se daju ljepse napravit po cilindru!
Evo kak cilindar izgleda klip 45mm :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju