I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
drzim se one stare : dok sve dobro radi ne diraj nista
ja sam aktiviral winse i nakon nekog vremena update service pack-a i poslije mi nije radilo kako treba, tj opet bilo da nisu aktivirani i nisu se dali aktivirati al to valjda samo meni...
moraš ih reaktivirati
Ja se drzim one: napredak je neizbjezan.I onda se ponekad sjetim ove tvoje btw, instalirao sam SP1 za Win7 64bit Ultimate. Bio je velik nekih 80MB. Valjda zato jer sam do sada imao sve updateove za sistem
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
ja od faksa dobim originalne besplatne pa nemam problema... update redovito i dobro je...
Dobiš Home premium, ha ?Koji faks btw. ?
Skoro svi faksevi imaju mogućnost da preko njih dobiješ besplatne Windowse i još hrpu programa. To sve ide preko MSDNAA licence i moguće je dobit Windows 7 Professional (znači prvi ispod Ultimate)
a di da pogledam koji faks kaj nudi ?Ja sam na ZVUu Zagreb, to je hrpa lopovske bande, tak da sumnjam da oni kaj nude
Ja sam morao zatražit od administratora na faksu username i pass.. Znači trebao bi mail poslat adminu nekom na tvom faksu, neko ko je zadužen za te stvari i logiraš se na stranicu od faksa di im je software i to je to..E sad jel to tvoj faks ima nebi znao.. Trebaš pitat Evo od tvz-a, dodeš tu logiraš se i skidaš, moš imat po jednu kopiju od svega šta je tamohttp://msdn61.e-academy.com/elms/StorefrontSupport/MsdnaaStorefrontSupportMain.aspx?campus=tv_zagreb_ci&np1=17