Općenito > Propisi
Kupnja skutera i prijepis
3alfa3:
--- Citat: ziloryder - 04 Ožujak, 2011, 12:13:42 ---I uvjek stavi manju cjenu od one po kojoj si kupio :icon_thumright: radi manjeg poreza..kad buder registrira
--- Kraj citata ---
Ako je skuter 50ccm onda poreza nema.
taman i da je preko 50ccm, porez nema veze sa registracijom - jedino sto ga ne mozes registrirat ako ne platis porez, ali on se placa u poreznoj upravi
Tino22:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Ožujak, 2011, 12:10:50 ---Dobar si ugovor kupio. Mozes ga ispunit osim potpisa kojeg treba napraviti pred biljeznikom
--- Kraj citata ---
Tak sam si i mislio.. Vlasnik je već potpisao ugovor.. Došao doma kod te žene koja je vlasnik i kaže ona daj taj ugovor da ti to potpišem.. :icon_biggrin: a na ugovoru lijepo piše crvenim slovima da se potpisuje kod bilježnika ::) nisam vidio da to piše. Sva sreća da sam kupio dva ugovora tako da mogu opet ispuniti ugovor i onda samo otići i tamo se potpisati i gotovo :)
Tino22:
Idem ispunit kupoprodajni ugovor i sve sam ispunio podatke osim ovoga: oblik karoserije, boja vozila i osnovna namjena..
Neznam dali da napišem koja je boja skuta iako ne piše nigdje u papirima i što moram napisati pod ovo ostalo..?? :icon_scratch:
darko zip:
oblik-skuter
boja koja jeste
namjena-ništa...
:headbang:
maki 225:
Račun ti uopče netreba oko čega se vi natežete čovječe.Samo ti treba onaj tko je vlasnik u knjižici vozila.Ispuniš ugovor,vlasnik poptpiše i bilježnik ovjeri i ispada neki nepunih50kn.Sva mudrost.I s tim ugovorom ideš na tehnički,moš i bez vozačke.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju