Općenito > Generalno o skuterima
GT 200
filiplatinovicz:
svaka čast opremi, stvarno je dobra i ne bojim se hladnoće, već vremenskih nepogoda, mokrog i klizavog kolnika... sve je dobro ako nema snijega i leda, ali u ovim temperaturnim uvjetima mi se fakat ne ide kroz Liku... drugo: od Zadra do ZG na vespi je uz dva tri stajanja potrebno najmanje pet sati. dakle, trebao bih iz Zadra krenut u 11 da do 16 stignem do doma, prije mraka... da ne govorim da je VCC putovao u Zadar po danu i dobrom, suhom kolniku državne ceste od 9 do 16 sati, dakle, punih sedam sati... eto, ne da mi se ić, sorry, mada bih vas sve rado visdio... da ste se dogovorili na Plitvicama, najvjerojatnije bih do tamo i potegnuo...
IZd:
Šteta,...
Ali nada se da su plitvice slijedeća "meta"...
...i onda ćemo svi biti na duplerici MotoKluba :toothy3: u tom broju neće biti žena :toothy9:
filiplatinovicz:
Bio sam nekoliko puta u Zadru i zvao Te, ali si uvijek bio nedostupan, IZD!
Valjda se u proljeće nadjemo na Plitvicama. U stvari, imam krasnu ideju za susret... Na cesti koja od korenice vodi prema ličkom osiku, preko ljubova, ima u selu bunić krasan restoran i panzzion, mirna dolina... Mirno je, priroda lijepa, to su sjeverozapadni rubovi Krbavskog polja... Tamo bismo se mogli nać i rovest neko vrijeme u druženju...
Doomsday:
Hear-hear... Dida mudro zbori... :notworthy:
To bi bila prava stvar... U subotu doći, napi... ovaaaj odmorit se i prespavat, pa triz... ovaaaj odmoran u nedilju doma... :zubo:
Tako bi mogli doć i oni iz daljeg i oni sa slabijim mašinama... Družili bi se, neki malo duže, neki malo kraće, ali svi bi bili navečer skupa... A sutra, svak bi moga krenit kad mu odgovara... :icon_thumright:
Zato, oni koji su malo lošijeg financijskog stanja (premladi ili preoženjeni... :laughing7: ) mogli bi počet polako štedit... Koja kutija duvana manje, koje piće manje, a lova u kasicu-prasicu, pa kad je na proliće razbiješ, imaš kako doć na taj meet... :frajer:
Eto, nadan se da će nešto i ispast od svega toga... Uz puno zdravlja i malo sriće, naćemo se u do sada neviđenom broju, sa svih strana ljepe naše, pa i šire... :headbang:
:hello:
IZd:
--- Citat: filiplatinovicz - 31 Prosinac, 2007, 21:32:27 ---Bio sam nekoliko puta u Zadru i zvao Te, ali si uvijek bio nedostupan, IZD!
Valjda se u proljeće nadjemo na Plitvicama. U stvari, imam krasnu ideju za susret... Na cesti koja od korenice vodi prema ličkom osiku, preko ljubova, ima u selu bunić krasan restoran i panzzion, mirna dolina... Mirno je, priroda lijepa, to su sjeverozapadni rubovi Krbavskog polja... Tamo bismo se mogli nać i rovest neko vrijeme u druženju...
--- Kraj citata ---
Hm, ... mislim da je to bilo zbog promjene mobitela :laughing7: :laughing7: :laughing7: (promjenio sam broj...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju