Općenito > Generalno o skuterima

GT 200

<< < (3/6) > >>

filiplatinovicz:
i baš kad sam ju podigao počele studeni i snjegovi, tako da jadna čami i čeka prvo sunce, ali nadam se,neće dugo!

Punisher:

--- Citat: filiplatinovicz - 27 Prosinac, 2007, 00:03:32 ---i baš kad sam ju podigao počele studeni i snjegovi, tako da jadna čami i čeka prvo sunce, ali nadam se,neće dugo!

--- Kraj citata ---
neka se bebica odmori prije nego ju djedica stavi pod yayčeka :rofll: :rofll: :rofll:

Aleksandar:
lijepo izgleda...  :icon_thumright:

filiplatinovicz:

--- Citat: Punisher - 27 Prosinac, 2007, 09:38:19 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 27 Prosinac, 2007, 00:03:32 ---i baš kad sam ju podigao počele studeni i snjegovi, tako da jadna čami i čeka prvo sunce, ali nadam se,neće dugo!

--- Kraj citata ---
neka se bebica odmori prije nego ju djedica stavi pod yayčeka :rofll: :rofll: :rofll:

--- Kraj citata ---

Nedao Bog dugog čekanja... Najradije bih 30. 12. do Zadra, ali em je daleko, em je Lika zahebana i bit će ispod nule...

Punisher:

--- Citat: filiplatinovicz - 29 Prosinac, 2007, 04:10:15 ---
--- Citat: Punisher - 27 Prosinac, 2007, 09:38:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nedao Bog dugog čekanja... Najradije bih 30. 12. do Zadra, ali em je daleko, em je Lika zahebana i bit će ispod nule...

--- Kraj citata ---
A što je sa pustom opremom koju imaš... iako nitko ti ne može zamjeriti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju