Općenito > Generalno o skuterima

GT 200

<< < (5/6) > >>

IZd:

--- Citat: filiplatinovicz - 31 Prosinac, 2007, 21:32:27 ---Bio sam nekoliko puta u Zadru i zvao Te, ali si uvijek bio nedostupan, IZD!
Valjda se u proljeće nadjemo na Plitvicama. U stvari, imam krasnu ideju za susret... Na cesti koja od korenice vodi prema ličkom osiku, preko ljubova, ima u selu bunić krasan restoran i panzzion, mirna dolina... Mirno je, priroda lijepa, to su sjeverozapadni rubovi Krbavskog polja... Tamo bismo se mogli nać i rovest neko vrijeme u druženju...

--- Kraj citata ---

A za izlet - slažem se i za to zalažem!  :toothy9:

filiplatinovicz:
mislim da bi u mirnoj dolini spavanje s doručkom došklo najviše 100 kn... jedino ne znam koji su smještajni kapaciti... nabacio sam to ionako tek ovlaš, jer često tamo stanem NA putu u Liku i iz Like i mjwsto mi se podosta svidja. a zapamtio sam da je kava 4 kn, što se još rijetko nađe... 

IZd:
Odmah napraviti pred-rezervaciju!!! :toothy9:

filiplatinovicz:
nema frke... tamo sigurno neće bit gužve, jedino se bojim da ima svega par soba, da kapacitet nije dovoljan... no, valjda u okolini ima još objekata, npr Winnetou, na cesti Plitvice Gračac, je dosta blizu, ali vjerojatno i skuplji...

filiplatinovicz:
Proputovao sam kroz dolinu Krbave u petak, na povratku iz splita i šibenika, ali je Mirna dolina već bila zatvorena...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju