popravija sam...zapravo jedan lik...koj se kuzi u to...(mladi od mene
)
ide lik u skolu za to a odmalena je sa motorima a i sa mehanikom pa eto...podrum mu pun djelova...
uglavnom...za 300kn mi je to popravijo (jos nisam otvara blok da vidim kako al danas cu mozda)
a i po dogovoru je treba i ocistiti karburator i sve to...staviti novu diznu, novu svjecicu i nastelati gas da nemam prazninu...tj. sad odma vata a ne ko prije na napravim pola kruga pa mi tek onda uvati ubrzaviati...
i reka je da ce mi nabaviti kurblu za sf2
e sad...ja neznam dali je sve napravio sta je obeca (sta se tice ciscenja i novih djelova) al taj glavni problem je popravija i napravija mi je gas...odma vata...a i imam osjecaj da malo bolje povuce kad idem dizati na zadnji...al to nemogu 100% tvrditi
a sto se tice kurble...reka je da danas dodem...dok je nabavi (pitam se samo kako je je nabavit...ccccc
a neka...meni je neko ukra...al ja nisam tija...a sta on radi to je njegova stvar...)
tako da sam otprilike zadovoljan...300kn nije malo...al eto...ipak je nesto napravija...
ako ko treba (ako je iz zd) da mu neko dosta jeftinije popravi motor mozda cete moci kod njega...(nista ne obecajem) pa ako vas zanima javiti...