Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Grale:
--- Citat: efz - 15 Ožujak, 2013, 09:38:12 ---
Vidi ako se šta mjenjalo, ja iznosim svoja iskustva, a da su ljudi radili svašta i da će raditi to je nažalost neizbježno
--- Kraj citata ---
To koda neko kupi kit prek webshopa i krivo okrene klip i kasnije traži reklamaciju :P
Al bilo je takvih slučaja u mojoj okolici, i na kraju su dobili i novi klip i cilindar :toothy12: :toothy12:
Naravno, skuter su slagali dva školovana mehaničara ::) ::)
Da ne ostane na spammu,ipak je ovo pdf oprema
U većini trgovina vraćaju robu ako je neispravna ili ako nisi zadovoljan kupnjom, i u lidlu, kauflandu itd.
Iako od opreme kaj god sam u lidlu kupil, ništ nisam još vraćal, a kupoval sam dosta toga - moment ključ, rukavice, bubrežnjak, fen itd...
efz:
--- Citat: Grale - 15 Ožujak, 2013, 10:44:38 ---
--- Citat: efz - 15 Ožujak, 2013, 09:38:12 ---
Vidi ako se šta mjenjalo, ja iznosim svoja iskustva, a da su ljudi radili svašta i da će raditi to je nažalost neizbježno
--- Kraj citata ---
To koda neko kupi kit prek webshopa i krivo okrene klip i kasnije traži reklamaciju :P
--- Kraj citata ---
A nije baš tak, ovo je posljedica nestručnog rukovanja tj. ugradnje za koju kad bi išli garantirat mogli bi brzo "ključ u bravu" ...... na rukavicama je doslovno nakon jednog skidanja postava izašla i nema boga je vratit, isto je bila situacija sa hlačama u LIDLu i termo podstavom, pitam gospođu kak da znam jel bude mi dobro, gdi mogu probat, odgovor je bio "gospon ak nebu dobro dođite s računom i zamjenite ili vam vračamo novac" po meni je to čisto OK :icon_thumright:
3alfa3:
Kupio prije 2 godine jaknu. Doso doma i odlucio da mi ne treba. Vratio bez problema i dobio novac nazad.
Sent from my HTC One X
balicdim:
evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme
3alfa3:
--- Citat: balicdim - 15 Ožujak, 2013, 13:57:55 ---evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme
--- Kraj citata ---
To samo znaci da se ta roba nije mogla prodat u eu pa sad dolazi ovdje :)
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju