Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (104/512) > >>

pajo:
Neznam sad znam da mi je zena rekla da to vise ne rade??boo...
Ljudi su znali pojesti pola cokolade I vratit pa kaze da mu nije dobra,a oni vrate pare:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

efz:
Dobro za čokoladu baš i ne, osim ak je pokvarena i sl.  ali recimo ja sam kupio rukavice sa protektorima, nakon par dana ih "provozao" i kod skidanja mi se izvukla podstava koju nisam mogao namjestiti više, otišo u LIDL i reko nevalja, popunili neki papir i ja dobio svoju lovu!

pajo:
Samo kazem sta su ljudi znali svasta radit.a zena mi je voditelj lidla pa cu je bas pitat jel ima kakvih novina?

efz:

--- Citat: pajo - 15 Ožujak, 2013, 09:27:19 ---Samo kazem sta su ljudi znali svasta radit.a zena mi je voditelj lidla pa cu je bas pitat jel ima kakvih novina?

--- Kraj citata ---

Vidi ako se šta mjenjalo, ja iznosim svoja iskustva, a da su ljudi radili svašta i da će raditi to je nažalost neizbježno

Ista priča je u Bauhausu po pitanju povrata i raznih pacjenata sa fix idejama......tamo mi radi rođak i svašta sam se naslušao

petarpan:
par puta sam kupio majicu, trenirku i kak tam nemres normalno probati dosao doma i nevalja - vratio se nazad, rekao da neodgovara oni uzeli predmet ja pare i dalje imaju vjernog kupca :)

al ako ima kakvih novosti bilo bi dobro znati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju