Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (106/512) > >>

stark1:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2013, 14:01:01 ---
--- Citat: balicdim - 15 Ožujak, 2013, 13:57:55 ---evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme

--- Kraj citata ---

To samo znaci da se ta roba nije mogla prodat u eu pa sad dolazi ovdje :)

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
a jakog ti zakljucka,znaci sve sto je na akciji negdje se nije moglo prodati,a i sam kupujes moto opremu na akciji  :icon_biggrin:

maky_zg:
Nažalost u Hr se drugačije i ne isplati kupovati nego na akciji.
Šta god pogledam u Njemačkoj, ispada jeftinije nego kod nas dok je na akciji.

pajo:
Pogledas u naprijed na njemacki, talijanski ili slovenski lidl I znas sta ce uskoro doci kod nas pa se pripremis...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

3alfa3:

--- Citat: gigo_sf2 - 15 Ožujak, 2013, 15:06:34 ---
--- Citat: balicdim - 15 Ožujak, 2013, 13:57:55 ---evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme

--- Kraj citata ---

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
a jakog ti zakljucka,znaci sve sto je na akciji negdje se nije moglo prodati,a i sam kupujes moto opremu na akciji  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Zakljucak je bolji nego sto mislis. Pola te robe je vec bila kod nekog doma pa ju je taj vratio. E sad, jel imo ciste ruke kad je nosio rukavice ili smrdljivu majcu koju je nosio ispod jakne koju si tamo kupio...  ;D

A fala bogu da kupujem kad je akcija.
Recimo, Dainese kozne hlace sam kupio na nekoj maloj akciji, SIDI cizme isto tako, Koznu M-tech jaknu takodjer...  ;D

Jedino motor nije bio na akciji, al sam svejedno ispregovarao nizu cijenu pa mi je ostalo za regu  :toothy12:

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2013, 15:34:59 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Ožujak, 2013, 15:06:34 ---

--- Kraj citata ---

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Zakljucak je bolji nego sto mislis. Pola te robe je vec bila kod nekog doma pa ju je taj vratio. E sad, jel imo ciste ruke kad je nosio rukavice ili smrdljivu majcu koju je nosio ispod jakne koju si tamo kupio...  ;D

A fala bogu da kupujem kad je akcija.
Recimo, Dainese kozne hlace sam kupio na nekoj maloj akciji, SIDI cizme isto tako, Koznu M-tech jaknu takodjer...  ;D

Jedino motor nije bio na akciji, al sam svejedno ispregovarao nizu cijenu pa mi je ostalo za regu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Haha, ti to samo misliš da je akcija i osječaš se dobro kak si kupil neke na akciji a zapravo je to samo marketinški trik... muhahahahaaaa

BTW Lidl rulz...mene ne dira to kaj se negdje nije moglo prodati pa ja kupim...ak meni paše ja nemam problema s tim. A i ko nosi odjeću i da kupi u Lidlu a da ju prvo ne OPERE  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju