Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
stark1:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2013, 14:01:01 ---
--- Citat: balicdim - 15 Ožujak, 2013, 13:57:55 ---evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme
--- Kraj citata ---
To samo znaci da se ta roba nije mogla prodat u eu pa sad dolazi ovdje :)
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
a jakog ti zakljucka,znaci sve sto je na akciji negdje se nije moglo prodati,a i sam kupujes moto opremu na akciji :icon_biggrin:
maky_zg:
Nažalost u Hr se drugačije i ne isplati kupovati nego na akciji.
Šta god pogledam u Njemačkoj, ispada jeftinije nego kod nas dok je na akciji.
pajo:
Pogledas u naprijed na njemacki, talijanski ili slovenski lidl I znas sta ce uskoro doci kod nas pa se pripremis...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
3alfa3:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Ožujak, 2013, 15:06:34 ---
--- Citat: balicdim - 15 Ožujak, 2013, 13:57:55 ---evo baš sam prije pola sata bio u lidlu i pošto me lik koji tamo radi poznaje, kaže da počnem skupljat pare jer će za 2 tjedna počet akcija moto opreme
--- Kraj citata ---
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
a jakog ti zakljucka,znaci sve sto je na akciji negdje se nije moglo prodati,a i sam kupujes moto opremu na akciji :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zakljucak je bolji nego sto mislis. Pola te robe je vec bila kod nekog doma pa ju je taj vratio. E sad, jel imo ciste ruke kad je nosio rukavice ili smrdljivu majcu koju je nosio ispod jakne koju si tamo kupio... ;D
A fala bogu da kupujem kad je akcija.
Recimo, Dainese kozne hlace sam kupio na nekoj maloj akciji, SIDI cizme isto tako, Koznu M-tech jaknu takodjer... ;D
Jedino motor nije bio na akciji, al sam svejedno ispregovarao nizu cijenu pa mi je ostalo za regu :toothy12:
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2013, 15:34:59 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Ožujak, 2013, 15:06:34 ---
--- Kraj citata ---
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Zakljucak je bolji nego sto mislis. Pola te robe je vec bila kod nekog doma pa ju je taj vratio. E sad, jel imo ciste ruke kad je nosio rukavice ili smrdljivu majcu koju je nosio ispod jakne koju si tamo kupio... ;D
A fala bogu da kupujem kad je akcija.
Recimo, Dainese kozne hlace sam kupio na nekoj maloj akciji, SIDI cizme isto tako, Koznu M-tech jaknu takodjer... ;D
Jedino motor nije bio na akciji, al sam svejedno ispregovarao nizu cijenu pa mi je ostalo za regu :toothy12:
--- Kraj citata ---
Haha, ti to samo misliš da je akcija i osječaš se dobro kak si kupil neke na akciji a zapravo je to samo marketinški trik... muhahahahaaaa
BTW Lidl rulz...mene ne dira to kaj se negdje nije moglo prodati pa ja kupim...ak meni paše ja nemam problema s tim. A i ko nosi odjeću i da kupi u Lidlu a da ju prvo ne OPERE :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju