Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (483/512) > >>

PchelaUbica:
ja redovno kad mijenjam ulje i filtere nateram megana prednji kraj na regal dok obavim

jony b.:
....danas za bicikle ponešto, kod mene ima svega, nije bila navala, valjda, ja bio prije 15min....

Corector:

--- Citat: balki - 28 Veljača, 2021, 17:38:14 ---Maali O.T.
Rekli da ce od sutra smjet radit sajmovi na otvorenom pa se vidimo ja Jakusevcu aka "Hrelicu" u nedelju :headbang:

--- Kraj citata ---

Ipak nista od toga ni dan danas. A bas cekam da kupim old school 12V adapter od barem 4A. Tamo ga nadjem za cenera.

avr freak:
Ma kaj vam je, imam te police u ponudi cijelu godinu.. ne po cijeni koja je u Lidlu ali jbga, prodaje se ::)
To su slabe serijske police koje je nužno fiksirati u pod i/ili zid jer bi inače sve skupa s njima palo, ovih 175kg po polici mogu okačiti mačku o rep, sve marketing..

Police su dobre za organizirati i posložiti neke stvari po njoj da bude lijepo uredno, ali da će biti za nešto teško to ništa.

Moje dimenzije 1950x1000x300mm (vxšxd) i 1950x1000x500mm, nosivost 80kg po polici

luka.ck:
U lidlovom katalogu vidim da 8.4. imaju aku busilicu, 20V. Ima tko kakva iskustva sa navedenom busilicom i da li je preporucate?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju