Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (484/512) > >>

JogFromYamaha:
sav parksajd alat je za kucne upotrebe odlican, za profesionalno koristenje ima i profesionalni alat koji ne kosta 200kn

PchelaUbica:

--- Citat: luka.ck - 02 Travanj, 2021, 07:30:28 ---U lidlovom katalogu vidim da 8.4. imaju aku busilicu, 20V. Ima tko kakva iskustva sa navedenom busilicom i da li je preporucate?

--- Kraj citata ---
Imam takvu identicnu 4-5 god. Svaki dan je u upotrebi i jos nista nije crklo. Nemos vjerovat
Bila je 300-400 kn ali bez tog dodatnog alata.

zvonkec92:
Niko nis ne pise jel uštekiro kakav alat danas? Ja dns ostavio 3200kn u lidlu, od toga 1100kn sam uzeo alata za druga Radeta a ostatak je moje....  Aku šišać za živicu je odlican, tolko odlican da mi je zao kaj si nisam uzeo jos bar jedan za u rezervu nek se nade. Uzo jos aku šlajfericu, aku sabljastu pilu, 2x 4Ah baterije i 2x 2Ah s punjacima

Deki.:
Bio u Lidlu. Samo 620kn hrane

IceMan:

--- Citat: luka.ck - 02 Travanj, 2021, 07:30:28 ---U lidlovom katalogu vidim da 8.4. imaju aku busilicu, 20V. Ima tko kakva iskustva sa navedenom busilicom i da li je preporucate?

--- Kraj citata ---
Neznam za parkside, ali kupio u Plodina kad je bila Iskra aku na akciji
Zavidala konstrukciju cijelog skladista, jos se nije punila, kasnije koristio za namjestaj, sve pohvale za 300 kn  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju