Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
road_runner:
Te police su bile na akciji i u Pevexu i Kauflandu. U Pevexu je bila nešto bolja. Uzeo sam dvije i dušu su dale za malu radionu, šupu ili garažu. Dimenzijama ni ne dopušta da se stavi puno stvari, teških stvari. Jedino ako netko ima skladište olova :dontknow:
Za organizaciju prostora, složiti alate, kutije s vijscima...petica
challenbeen:
Kupio sam 6 polica u kauflandu na njihovoj akciji. Ne drži 142 kg :glasses9:
jony b.:
....lega, nije mi to najveća briga, nego sam ostao frapiran gledajući ovo jutros, mislim vidio sam i prijašnjih četvrtaka da se čeka, ali ovakav stampedo, kordon i gard još nisam vidio.... mogu i znam si sam napraviti, sigurno kvalitetnije, ali ovo bi mi bilo brže, jeftinije i vjerojatno sasvim dovoljno čvrsto za ono čemu bi meni služilo.... Kužiš....
....živo me zanima na što će ličiti četvrtci u budućnosti ispred i u Lidlu u 08,00 sati.... Mislim da će morati angažirati nekolicinu zaštitara.... eto toliko od mene.... Živjeli!
--- Citat: ivano_007 - 04 Ožujak, 2021, 16:57:31 ---Ako si u katalogu vidio onaj uteg na 1 polici na kojem je pisalo 175kg. To je ukupna nosivost police, ne vjerujem da je to po etaži nosivost :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pogledaj screenshot koji sam postavio iznad.... Jasno stoji 175kg po polici....
PchelaUbica:
Eee to je marketing
A dobro kad bi na jednu stavio mozda bi i izdrzalo.
ivano_007:
"po polici", znači da je nosivost ipak 900kg.
Znači da bi mogla držat mog Renaulta 4, mene ka vozača i zvonca ka suvozača. Je&e#o :frajer:
--- Citat: PchelaUbica - 05 Ožujak, 2021, 07:40:38 ---Eee to je marketing
--- Kraj citata ---
Isto ka šta u Plodinama drže ono Valvoline ulje i reklamiraju ga kao polusintetiku s dodatkom sintetičkih komponenti, a radi se o mineralnom ulju. Cigani.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju