Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (479/512) > >>

Tomi_ZG:
To je odraz stanja u državi,debele klošarčine se kolju oko jeftilen alata  :laughing7:

jony b.:

--- Citat: PchelaUbica - 04 Ožujak, 2021, 09:15:51 ---Budu 170kn u kauflandu one visllje. Msm da su na isti kalup

--- Kraj citata ---
....ajde javi ak naletiš, nemam Kaufland tu, PŽ, DJ ili OS, al zaletit ću se, nije problem, baš mi to treba za radionu.... Ako ne nađem kroz mjesec-dva, napravit ću si sam, treba mi....

Tomi_ZG:
A da si napraviš od letvi?
Imam takve police na poslu i puno su čvršće,stabilnije i bolje nego ove tanke metalne,još ih upucaš u zid i to ne mrda,normalno i nekaj skuplje ispadnu nego plehnate

PchelaUbica:
Ja bi ti osao tu u pž vidjet ove al mi je mala bolesna pa nmg mrdnut od kuce.
Pricekaj malo , bit ce sigurno u drugim trgovinama. Javim ti ako naletim negdje
Slazem se sa batom Tomijem, makar stavio celicne L nosace na zid i poletvao bilo bi cvrsce nego ove iz centara. Imam dvije al mislim da vise necu uzimat. To je tanko u pm . I taj materijal od iverice sto sjeda unutra s vremenom se izvitoperi i onda ne sjeda dobro u leziste

jony b.:
....jbg, ona žena nije mogla podići kutiju, onaj stari što je ćapio jednu, nije mogo sam nosit, pomogao mu neki čovjek.... Ja nisam uspio ni probati.... Al nosivost po polici 175kg x5 = 750kg, nez moralo bi to bit dobro....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju