Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (480/512) > >>

Corector:
Trebao bi uzet Gopro i snimit ovo cudo danasnjice. :toothy12: Metez pred vratima, preskakanje redaova sirokih 2m u sekundi, i exsplozivno trpanje top artikala sa strane, te otresanje i sukob gdje moras izdominirat kad ti pokusaju uzet ono sto si uzeo.

Nivo koji prilici ranim devedesetim u Caritasu majku ti isusovu, nivo koji prilici dolasku humanitarne pomoci u dijelove Afrike za koje ne zna niti Google.

Ne radi se o godisnjoj rasprodaji, skoro svaki tjedan je bitka kinesku robu.

ivano_007:
Ajde šta se žalite, virujte mi da je tim ljudima najgore u životu kad ostanu nasamo sa sobom (+ šta karma to sve vrati u životu) šta samo grabe grabe "meni, daj meni, ja, moje, uzmi, sve, daj još, još, još...".

Doć će police opet u Lidl, stat će po nekoliko dana, ti ćeš doć i kupit ih ako ti treba, ako ne treba, nećeš. Sad ako ti je hitno, napravi nešto DIY i sigurno će bit kvalitetnije od ovih Lidlovih. Ne isplati se nervirat oko tih stvari. Ja i ako mi nešto treba u Lidla, otiđem kad se naspavam dobro oko 10h, ako do tad bude još toga, odlično, ako ne, doć će opet, snać ću se...

Ako su vam to najveće brige u životu što je nestalo polica u Lidla, zavidim vam :toothy11:

jony b.:
....lega, nije mi to najveća briga, nego sam ostao frapiran gledajući ovo jutros, mislim vidio sam i prijašnjih četvrtaka da se čeka, ali ovakav stampedo, kordon i gard još nisam vidio.... mogu i znam si sam napraviti, sigurno kvalitetnije, ali ovo bi mi bilo brže, jeftinije i vjerojatno sasvim dovoljno čvrsto za ono čemu bi meni služilo.... Kužiš....
....živo me zanima na što će ličiti četvrtci u budućnosti ispred i u Lidlu u 08,00 sati.... Mislim da će morati angažirati nekolicinu zaštitara.... eto toliko od mene.... Živjeli!

dario007:
Nedavno su ti te police u Kauflandu bile,ja uzeo 2kom.Nesto sam i narednih dana isao u Kaufland ili netko od mojih i police su bile dostupne par dana.Cijena je bila 180kn ako se ne varam.

Ta ti polica ne drzi toliku kilazu,mozda 175kg ukupno,preslabo je to za toliku kilazu.

ivano_007:
Ako si u katalogu vidio onaj uteg na 1 polici na kojem je pisalo 175kg. To je ukupna nosivost police, ne vjerujem da je to po etaži nosivost :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju