Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Corector:
Haha
Nista, nadam se dobroj prognozi i lijepom suncanom danu za otic na buvljak.
U Euro Spincinu jos nisam krocio, ni ne znam gdje je tocno, niti ne zelim znati, jer su uzeli previse maha, treba bojkotirat tu ekspanziju jer ce sve zivo postat neisplativo.
jony b.:
....ako negdje u Slavoniji još ima polica za teške terete 249,99kn, iz današnje ponude, može i x2, ako bi netko htio pomoći i kupiti, dođem još danas po to, platim cugu, čevape.... U NA došla cijela familija jutros, prvi na vratima, kći i mama doslovno legle na police.... Svih 10kom nisu dale, natezali se tamo s njima, ja se nisam htio spuštati na tu razinu....
Edit: Vamo još kaciga od prijašnje akcije koliko hoćeš, pištolj za pjeskarenje....
Tomi_ZG:
--- Citat: jony b. - 04 Ožujak, 2021, 08:49:38 ---U NA došla cijela familija jutros, prvi na vratima, kći i mama doslovno legle na police.... Svih 10kom nisu dale
--- Kraj citata ---
j#bote koje su klošarčine ti ljudi,klošarit se zbog jeftinog alata,pa majketi to ni cigani ne rade,koji je sklop te ženske kaj se vj. zbog muža izvali na policu i još decu tera na to,jer sumnjam da njoj treba polica za alat,pa j**** ti mater klošarsku,mislim meni ne treba ni polica ni nikaj iz Lidla uopće ni nikad,al popizdim na ovo,trebali ste ih svi skupa koliko vas je svakog za ruke i noge i hitit ih van,protiv bijesne rulje bi se mogli slikat
PchelaUbica:
Budu 170kn u kauflandu one visllje. Msm da su na isti kalup
jony b.:
Ma bio i muž, krkan neki 130kg, on dok je dogurao kolica, 2 kćeri i žena okupirale taj dio.... Neki stari uspio izvuči 1 i onaj krkan krenu za njim, no puno je ljudi bilo pa nije stigao. Flekserice i to nestalo za 30 sec....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju