Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (477/512) > >>

balki:
Maali O.T.
Rekli da ce od sutra smjet radit sajmovi na otvorenom pa se vidimo ja Jakusevcu aka "Hrelicu" u nedelju :headbang:

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 27 Veljača, 2021, 19:02:00 ---Ja sam Garo koji ne kupuje nista jestivo u Lidlu jer je sve sranje nize klase, zapravo kulturnije receno, to su europske stvari.

--- Kraj citata ---
Ne kupujem u Lidlu jer jednostavno nemam tu naviku,mada mi je sad i najbliži od svih dućana i opet nejdem tam,jer kak i veliš ta hrana je teško đubre,kad se sjetim onih njihovih salama koje sam probao,momentalno mi se povraća,a od zapakiranog faširanog mesa još i više,ali imaju fine stvari iz pekare i još neke iznimke,Lidl je bolji za nejestive nego jestive stvari

Corector:
Meni se cini da Hrelic nije bio posjecen u nedjelju. Vjerojatno treba malo vremena da pucanstvo skuzi posto je usmema predaja za Hrelic majka.

Da, kao i uvijek ima iznmki, tako i za Lidl, al definitivni treba biti jako oprezan i ne zanesti se. Neki dan sam cuo kako su se budale pokefale oko kineskog Lidl alata. E takvima bi s gustom ugrabio alat i preko koljena ga prelomio i dao svakom po pola, i opet bi bili sretni.

balki:
Proslu nedelju je jos bio u zabrani. Tek nakon 1.3.  su odobreni "sajmovi na otvorenom" pa ocekujem da ce ovu nedelju bit vreva. A i trgofci su skupljali skalameriju proteklih mjeseci pa ce i ponuda na buvljaku bit nadprosjecna prema mom predvidjanju.
Lidl ko i svaki low budget lanac treba proaktati i kupovat tamo onih par artikala koji su ok.
(Low budget duckase skuzis po flekama ulja na parkingu jer raja dolazi sa izvozenim i neutegnutim autima)

zvonkec92:
Jbg, svaki ducan ima svoje. Ja u lidlu kupujem alat, tu i tam koju cokoladu i nekaj od onih pekarskih proizvoda, sve ostalo mi nije fino tj odvratno je bas se vidi da je to za ove švabe napravljeno. U euro spinu bio 2x i nikad vise a mislim da ni nebum tam zalazio jer nema nis primamljivo a i sumnjam u te talijanske okuse. Samo domace samo balkansko 💪

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju