Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
daj drifteru dojdi sa nekom kantom da je malo podmažemo kod mene i ja i biker idemo... semuliću se farbaju plastike... a burazu trebaju doć novi blokovi al brijem da bu išo
semulic moze s menom ako oce?? meni svejedno!,daj mi pikni svoj broj u poruke da se dog!
Kaj je sa skuterima
@Ivan_drifterpokušavam ti poslati PM već par dana, tražim i kupujem gornju plastiku volana za sf2, onu na koju ide sat, bitno da nije potrgana nikako, ako imaš koju?Javi na PM da se dogovorimo ako imaš koju.
Neam zadnju da, a ide oko bulju I 30 brijem neam kmh sat pa nezz, iam groo posla pa kad slozim sve stavim vuru past ce detaljni video
Znaci ostavljas ga za voznju ili ide u prodaju?? Jel 100 ccm u papirima ili 50??
nejde to na dostavu to je kvartovski,a sturirat cu ga da ce cijela ferencica se strestiAjoj... sad kad sa time budeš dostavljo majko moja i molim te ako dolaziš k meni nemoj da mi se to dere ispred kuće
taj bu isključivo za po selu
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
drifteru šta je ovo krvi ti iz pic** nisam ni vidio da si nabacio ovu mašingewere ?auuuuuuu znači uz trimer i kosačicu imamo i traktor na forumu