Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (50/232) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: MIKSETA - 26 Ožujak, 2011, 22:17:27 ---pa nije hladno u zg da se vozis uvece?
baba i ti oboje ste krivi  ;D

--- Kraj citata ---
meni nikad!!! dns di sam bil u trenirci gornji do pa sam prezivil onda mogu i tu malo...krivi smo oboje....priznam al opet po meni ona vise jer negleda!! izletila mi je na 20 m...a ja 100plus....s tim da sam proso ju i stao...nepitaj neznam ni sam kak!!!...

Ivan_sf_2:
Bravo dečki tak treba iskoristit lijepo vrijeme za vožnju a ne za šarafljenje po motoru  :icon_biggrin:
I jos  da mi nisi dal krivi broj išo bi i ja s vama baš si pe*er

Ivan_drifter:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 26 Ožujak, 2011, 22:43:08 ---Bravo dečki tak treba iskoristit lijepo vrijeme za vožnju a ne za šarafljenje po motoru  :icon_biggrin:
I jos  da mi nisi dal krivi broj išo bi i ja s vama baš si pe*er

--- Kraj citata ---
opet sam ja peder :sad1:

znam ja  da bi se ti vozikal..... al peder nevoli druge pedere u drustvu!!

care hvala...bas nam je bilo ljepo!! bumo ponovili ima nas vise..samo da iveku ruka prode!! i ponesi novcanik da spijemo nes na tvoj racun dok te cekamo:D :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Ivan_sf_2:
Baš novčanik ili  ::)
kak ide sf jel si ga naštelal kak treba ili još to nije to?

Ivan_drifter:
ma imo sam problema s pretoplom svijecicom...stavio neku znjb i sad je neka malo bolja znjb i sad je kao dobro u pon idem po novu!! inace ide ok samo u brdo nedrzi okretaje idealne malo preniski jer imam 6.2 rms rolice a s top prefomances 6.0 je bilo super!!...(i novim remenom) moram i remen kupit...a gle to ti je ono uvjek moras nesto!!....to trazi znanje i jebavanje!! istina vama se cini da puno sarafim al kolko km ja radim to je uredu!!
ps: baš novčanik i to puniii para:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju