Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (49/232) > >>

ivanm:

--- Citat: Ivan_drifter - 26 Ožujak, 2011, 21:34:00 ---neznam zasto al mene si posijetio na CITY EXPRES!!... :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
imam njihovu jaknu..

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 26 Ožujak, 2011, 21:34:44 ---imam njihovu jaknu..

--- Kraj citata ---
ma DA nisam PRIMJETIL :laughing7: :laughing7:
care kad se oporavis i dodes ranije i kad bude para ponavljamo??

Ivan_drifter:
moram vratit 6.0 jer tocno vidio sam dns kad sam iso da mi se nevrti u brdo (nemoze postic idealne okretaje rezonancu) malo su ove 6,2 preteske a sve isto osim brda i losijeg starta!!....i remen moram kupit:(
..inace martinko pohvale ide nrg pre dobro:) ja se ganjam u brdo a  ti se igras iza mene:)

Ivan_drifter:
sad nisam imo mira idem se provozat i na 100+ jer je nizbrdo i ja se naspano izleti mi baba iz ulice....fino sam stao otiso joj do sajbe i stero je u picku materinu!! krava glupa!! i sjeo i oso dalje:)....nemos tako glupa bit...istina i ja sam se vozil koda je autoput..al ono nemos tak izletit koda  si pale sam na svijetu....baba se usrala brijala da cu ju kaj ja znam ubit:)

MIKSETA:

--- Citat: Ivan_drifter - 26 Ožujak, 2011, 22:09:43 ---sad nisam imo mira idem se provozat i na 100+ jer je nizbrdo i ja se naspano izleti mi baba iz ulice....fino sam stao otiso joj do sajbe i stero je u picku materinu!! krava glupa!! i sjeo i oso dalje:)....nemos tako glupa bit...istina i ja sam se vozil koda je autoput..al ono nemos tak izletit koda  si pale sam na svijetu....baba se usrala brijala da cu ju kaj ja znam ubit:)

--- Kraj citata ---
pa nije hladno u zg da se vozis uvece?
baba i ti oboje ste krivi  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju