Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (51/232) > >>

Ivan_sf_2:
A i meni stalno nekaj pod deklom lupa ili su klizači potrošili rolice možda ko zna kaj moram na servis neki hitno  :icon_biggrin:

Ivan_drifter:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 26 Ožujak, 2011, 22:59:08 ---A i meni stalno nekaj pod deklom lupa ili su klizači potrošili rolice možda ko zna kaj moram na servis neki hitno  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pogle sad kaj budu "napravili" na servisu...pa ako bude i dalje dodi pacemo slozit!..

ivanm:
ja mu reko ajmo na kratku vožnju da vidim kak se ponaša spuh, jer mi ga je njegov stari zavario na grani i ja mislio 10km pa u neku birtiju tlačit konobarice a on mene odveo preko brda i dolina šuma i gora u Laz tak da sam napravil ukupno 120 km.. ssssss...... ramuliću..

wonderkid:
cim manje sarafit tim vise vozit

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 27 Ožujak, 2011, 08:43:51 ---ja mu reko ajmo na kratku vožnju da vidim kak se ponaša spuh, jer mi ga je njegov stari zavario na grani i ja mislio 10km pa u neku birtiju tlačit konobarice a on mene odveo preko brda i dolina šuma i gora u Laz tak da sam napravil ukupno 120 km.. ssssss...... ramuliću..

--- Kraj citata ---
hmmm ...nesmijem te vodit konobaricama sve bi se zaljepile za tebe a mene ko jebe!! nemoze...a dir od 50 km to ti je  tek zagrijana pila:) :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju