Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)
igor.sb:
pa ti slusaj coka onda :toothy12: :toothy12:
serijski karb igla bude na sredini, sad si osiromasio smjesu na srednjim otvorima
edo haker:
ma prvo cu probat ovak kak se ponasa pa cemo dalje kemijat...
brijem da ce jako skoro uletit novi multivar uz bijeli centralni i neke rolice...
glavu skidam il ovaj vikend il drugi.. ak cura ode na put ide ovaj vikend dole :-D nemogu docekat... dns sam stavio onu zicu za lemljnje deblinje 2.5mm i klip ju nije stisno.. tak da... izgleda da je veci od 2.5mm.. planiram skinut glavu za 1mm.. max 1.2... sto kazete?
igor.sb:
si siguran da imas klip u cilindru :icon_tongue:
ak je netko prije skidao cil i stavio deblji dihtung, sve je moguce :toothy11:
a posto glava ima sjeban rub, ako nisi skido glavu, neg turao zicu kroz rupu za svijecicu, opet je moguce da je krivo izmjereno, najbolje naljepi od ruba do ruba klipa :)
edo haker:
radio sam na nesou i pokazalo se :-D tak da ... a deblju zicu nisam htio stavljat jer je potvrda...
termogruap je mjenjanja al neznam u kakvom je stanju.. ma briga me imam 2 para carapa...
losiju na oko cu brusit i koristit dok ce bolja na cuvanje...sta kazes koliko da spusim? 1mm lizat dosta?
igor.sb:
da 1mm
ALI ako mislis ic cokovim stopama, podizat tajminge debljom brtvom i dizat ispuh, odlazak u teretanu i sl. :laughing7:
onda treba skidat vrh cilindra + glava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju