Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)

<< < (12/17) > >>

edo haker:
presao sam vise od 1000km :-D

skuter nema mana... ide ko metak...

u medjuvremenu sam stavio malossi kevlar i na satu od ditecha do 80 ide do slova k (di pise check)

posto nikad nisam zadovoljan sad kemijam da si uzmem multivar... a usporedo s time ide glava dole...izgleda da ocu da izginem...

a ta je zaraza pocela odkad sam probao cokov sr... slozila se i blokada... jos je u fazi testiranja al pritiskom na gumb ide 50 :-D ( ili koliko se vec nastima ) .... sve u svemu...dns sam stavio polozaj igle na fergi ( mikuni sa diznom 82.5) na drugi odozgora... u filteru je red sponge... neznam max po gps-u...

cameosb:
ako ide do k to ti je malo preko 100 gps

edo haker:
jednom sam mjerio i bilo je stalo na 98 al remen nije sjeo... mislim da bi sad mogao navuc do 105 max nizbrdo naravno :-D

sa multivarom i glavom ocekujem jos 5kmh krajnje i jos puno zabavnije ubrzanje...krajnja mi nije toliko bitna jer sam u gradu... a i kad sam na otvorenom vozim se do 80-90 ... najvaznija su mi ova medju ubrzanja izmeju recimo 50-80.. to je najcesce koristeno.. barem kod mene

igor.sb:

--- Citat: edo haker - 12 Travanj, 2011, 22:45:43 ---na drugi odozgora...

--- Kraj citata ---

kontra, 2. zub odozdola, da dignes iglu za 1 zub od sredine  :toothy11:

edo haker:
ma cok je reko da je to serijsko... 2 zub odozgora ... od sredine prema gore tj prema sirem kraju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju