Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)
edo haker:
to cemo ostavljat za neke druge dane... volim ja znati sto se radi....
za sad samo glava dole... pa cemo vidit ucinak... multivar kad sjedne onda je neki veci dell na redu... tajminzi su za majstore... ja sam nov u ovome :-D 0.7god radnog staza :-D tak da....
Nabukodonozor:
.. evo i mene ..
mijenjao ps3 za diteca(mašina ubijena) i sada isto mislim napraviti kao Edo,ali ako njegov ide 105 a moj ditec još uvijek 95 ćemu trud ???
dali se može upasirati recimo mašina od gilere 200cm pa da bar ide 125 ako već guta benzin?
ajmo znalci ..
jopa:
najjednostavnije ti je stavit od 150tke pošto nemaš zaj*bancije sa instalacijama...nemoras sve prebrikavat..ali mislim da na blok od sr 150 paše i od spa180 cilindar...nisam 100% siguran al jedno 99% jesam :icon_thumright:
edo haker:
@jopa kak neas problema sa instalacijama ?? pa sve je drugacije.. moras i instalaciju mjenjat... ??? ne kuzim sta si mislio rec...
@nabukodonozr cini mi se da mi govorimo o gps kmh :-D
po cukici je to daleko vise... izmjeri svog ditecha po gpsu pa ces se iznenadit... podjeli samnom, iskreno, volio bi znat koliko ide ditech...
a za ostalo sve se da ... samo treba imat ideju...samo kako si ti mislio prec tehnicki i valjke ???
jopa:
mislio sam..nemoraš na farovima prebrikavat nemoraš na volanu na ručicama,na štop svijetlu i ostala sranja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju