Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)
CoK:
aha, aha...
to je jedan od nacina, kako bi ja to napravio :) samo bi naravno povario jos spoj a unutra taj klin (cijev) je jos kao pojacanje
Drnda:
inace ako je dobro povareno , prije uvijek puca sama cijev nego var.... kad pogledas kakvi su tvornicki varovi i same debljine stijenki skuzis da kako god napravio biti ce bolje... nosac amotrizera na rami je od komada flaha debljine 2 mm... nije mi jasno kako to izdrzi 200 kg ali eto...
ako je dobar varioc nemas brige... i u mene je varen nosac na 2 skutera sto vozim bez problema mogu po zadnjem peglati, skakati po metar i pol ili vise u vis i normalno nastaviti i vozati se s pretovarenim skutom....sve je to ok
mhr-team:
--- Citat: CoK - 18 Veljača, 2011, 12:37:50 ---aha, aha...
to je jedan od nacina, kako bi ja to napravio :) samo bi naravno povario jos spoj a unutra taj klin (cijev) je jos kao pojacanje
--- Kraj citata ---
nema potrebe za varenjem, jer te dvije cijevi se potpuno sastave, kako bih rekao, nema "lufta" između njih, a spoj toliko uhvati da bi taj var bio doslovno zanemariv...
i da, taj klip bi bio još dodatno pojačanje :icon_thumright:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Veljača, 2011, 12:42:47 ---inace ako je dobro povareno , prije uvijek puca sama cijev nego var.... kad pogledas kakvi su tvornicki varovi i same debljine stijenki skuzis da kako god napravio biti ce bolje... nosac amotrizera na rami je od komada flaha debljine 2 mm... nije mi jasno kako to izdrzi 200 kg ali eto...
ako je dobar varioc nemas brige... i u mene je varen nosac na 2 skutera sto vozim bez problema mogu po zadnjem peglati, skakati po metar i pol ili vise u vis i normalno nastaviti i vozati se s pretovarenim skutom....sve je to ok
--- Kraj citata ---
drnda nije isto ;D
niko ne vari na mjestima di su velika opterećenja, auti, motori i sl se nikad ne vare na samoj kako da se izrazim bazi rame... vare se dodatni nosači itd,, nikad najjači dio...
daleko je veće opterećenje ovdje na rami nego na nosaču amortizera, jer dosta ti ovisi o kutu, tlaku itd...
iznenadio bi se kad bi vidio da taj amortizer nije opterećen sa 200kg, već puno, puno manje :)
Drnda:
znam da nije toliko opterecen, ali znam i kako ja vozim, da bi to sve puklo da nisam radio od jaceg materijala...
dalje za var.... pa prikolica za traktor je opterecena sa preko 300 kg na samom kacenju pa je tu zavaren prihvat za traktor i nikad nikome nije puklo, a napravili ih sigurno 50 komada...
ne mislim na normalne, jer tu se radi da bude u balansu i na samoj kuki nemas ni 10 kg opterecenja , ovo je nesto drugo...
a to za varenje, vjeruj, nikad nitko nije dosao kuci se zaliti da mu je pukao var , uvijek pukne sama cijev od zamora materijala,.. var nije nikad jer je on dosta cvrsci od samog zeljeza koji se vari :icon_thumright:
da i nije sve u pravcu i pod krivim kutem zavareno, prije ce se saviti mu sama rama ili puknuti prije vara, ali na varu nebi smjelo pucati
mhr-team:
drnda ti si vario nosač, a na nosaču je puno manje opterećenje... i flah ti je debljine 5mm? i prilično je velik var tj. dug, ima ga na jednoj strani nosača sigurno jedno 15-20cm? tako da tu nema bojazni da će puknuti....
ali taj zadnji dio rame je po meni mjesto di je možda i najveće opterećenje i nije baš predviđeno da se tu vari, pogotovo zato što je to šuplja cijev,,,
ja se nadam da će edo to još pojačati i ja mu želim sve najbolje po pitanju toga.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju