Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)

<< < (8/17) > >>

Drnda:
na pezou je nosac debljine 2mm i dug je nekih 4 cm taj dio gdje ide amortizer.. , ja sam to otpilao i stavio od 5mm debljine novi
za apriliu, ja nisam htio toliko kemijati na samoj rami pa sam samo nosac preradio da ide bb na njega i zavario selen jedan kraj za nosac a drugi kraj za ramu...

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Veljača, 2011, 13:26:17 ---na pezou je nosac debljine 2mm i dug je nekih 4 cm taj dio gdje ide amortizer.. , ja sam to otpilao i stavio od 5mm debljine novi
za apriliu, ja nisam htio toliko kemijati na samoj rami pa sam samo nosac preradio da ide bb na njega i zavario selen jedan kraj za nosac a drugi kraj za ramu...

--- Kraj citata ---

ja sam sada pričao o nosaču mašine, a ne amortizera ;D
ajd nećemo više spamat :D

edo haker:
e super , fala decki nesto se i nauci... ma pojacat cu to ziher... ovo za cijevi nije mi palo na pamet ali kad si razmislim onda bi bilo malo tesko nastimat da sse sve podudara i kut i udaljenost itd itd... fkt treba da ne kazem laser...

znaci varovi su oko sve 3 cijevi cijeli krug + ploca koja veze vareni dio i 2 jace tocke sa djela koji nije spojen varom...

pojacat ce se to ... i sam razmiljam o tome... al eo ja sam napravio par krugova i zbilja se lijepo ponasa...

mhr-team:

--- Citat: edo haker - 18 Veljača, 2011, 13:35:02 ---e super , fala decki nesto se i nauci... ma pojacat cu to ziher... ovo za cijevi nije mi palo na pamet ali kad si razmislim onda bi bilo malo tesko nastimat da sse sve podudara i kut i udaljenost itd itd... fkt treba da ne kazem laser...

znaci varovi su oko sve 3 cijevi cijeli krug + ploca koja veze vareni dio i 2 jace tocke sa djela koji nije spojen varom...

pojacat ce se to ... i sam razmiljam o tome... al eo ja sam napravio par krugova i zbilja se lijepo ponasa...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

moja preporuka i šta bi ja još napravio kad bih to radio je to da bi na tim mjestima di se te 3 cijevi spajaju, uzeo bi kod tokara ili ako imam neku cijev mali većeg promjera nego te 3 cijevi odrazao kao prsten i onda to prepolovio tako da bude kao prsten iz 2 dijela i onda to zavario još na tim mjestima... evo slika na šta mislim...

znači ovo crno je kao ta cijev od rame... crveno je di dođe var... a plavo su te pločice koje bi stavio tu di je var i onda ih zavario... i najbolje je na jednu cijev zavarit jedno 2,3 te pločice ako me razumiješ... znači ne sad uzet jednu širine recimo 10cm... već uzet 2 ili 3 širine 5 ili 3 cm...

eto to je moje mišljenje i ja bi tako uradio  :icon_thumright:  jbg nisam se sad trudio previše precizno nacrtat, ali bitno da se vidi na šta mislim

Uploaded with ImageShack.us

edo haker:
sve razumijem i sve mi je jasno ali za takve ajmo rec prstenove nea mjesta... ima samo za uzduzne iltiga poprecne sipke .. moga bi napravit nes kao rostilj .. ali budem.. polako .. jos nije 100% u voznom stanju

u petak ga dam frednu i zabuba se u auto :-d i pukli svi nosaci prednje plastike :-D

jel to sreca ili  nes drugo ko ce znat....to je bilo 20m od moje kuce :-d

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju