Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia sr 150 ditech :-D (komentari)

<< < (6/17) > >>

CoK:
Nis se ti ne brini, sve ce biti u redu  :icon_thumright:

Daci:
pa dobro di su te slike tog ditecha 150 ... ja vidim samo cok-ovu slikicu pločice  :icon_biggrin:

mhr-team:
svaka čast na projektu, aprilia je lijepa  :icon_thumright:
ali iskreno mene bi se bilo strah viziti na BB-u koji ima ramu iz dva dijela... možda da je riješeno steznim spojevima a ne varovima, DA, ali ovako me nešto strah  :toothy3: ;D

CoK:

--- Citat: mhr-team - 18 Veljača, 2011, 11:38:01 ---svaka čast na projektu, aprilia je lijepa  :icon_thumright:
ali iskreno mene bi se bilo strah viziti na BB-u koji ima ramu iz dva dijela... možda da je riješeno steznim spojevima a ne varovima, DA, ali ovako me nešto strah  :toothy3: ;D

--- Kraj citata ---
kakvi su to stezni spojevi?  ;D

--- Citat: Daci - 18 Veljača, 2011, 11:33:13 ---pa dobro di su te slike tog ditecha 150 ... ja vidim samo cok-ovu slikicu pločice  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa o tome i je projekt :D

u projektima su slike, ovo su komentari ;)

mhr-team:

--- Citat: CoK - 18 Veljača, 2011, 11:47:27 ---kakvi su to stezni spojevi?  ;D

--- Kraj citata ---

to su najjači spojevi, tzv. neraskidive veze... znači jače od vara i bilo čega drugog... nešto kao kad nabiješ ležajeve na radilicu...
primjer: imaš dvije cijevi (naravno istog promjera) i jedan "klip" tj. punu cijev... koji će biti ustvari stezni spoj... znači šipke zagriješ, klip ohladiš i spojiš,,, i nikad više niko neće rastavit... to je eto primjer steznog spoja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju