Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nabavi novi ili drugi klip i probaj..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ako klip ima ris i ne ide lagano kroz cilindar znači da je cviknuo... rekao sam da nabavi drugi klip...
deformira se od topline, bude ovalan. Ovaj dio gdje je ris se izbaci van. Govorimo o pregrijavanju klipa i temperaturama na kojima se aluminij TOPI a kamoli ne deformira.
evo sad ti budi pametan:skinem karike i lagano klip ide bez zapinjanja kroz cilindar od -do!!!znaci prohodno bez zapinjanja!!!stavim fino karike gore stisnem ih i lijepo kroz doljni kraj uguram i ide bez zapinjanja od- do!!!muto nisam jucer sam sve cistio u benzinu pa lagano smirglicem i kad sam ga stavio u cilindar skoro mi je i ostao unutra!!!sad ne kuzim!!!ostavio sam ga u cilindru nauljio i nek ceka dok ne kupim nove dihtunge pa da krene slaganje!al mi je sad jedan veliki upitnik iznad glave!??
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
vanjossi iz tebe večeras izvire mudrost ima nekoliko tipova karika, tako da pazi kako se stavljau jel se na onom pinu moraju spojit savršeno, na nekima je pin prema čelu a na nekima na sredini utora