Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Kako skuterom pobeci od policije

<< < (4/20) > >>

toni095:
ma nasi panduri kad su u autu nece nit ic za motorima....ja gledan nedavno 2 lika na zipu idu bez kaciga i iza njih škoda i nista....boli k pandure :S

3alfa3:

--- Citat: toni095 - 15 Veljača, 2011, 16:21:58 ---ma nasi panduri kad su u autu nece nit ic za motorima....ja gledan nedavno 2 lika na zipu idu bez kaciga i iza njih škoda i nista....boli k pandure :S

--- Kraj citata ---

Pa normalno, kaj bu se drot zajebavo s motorom za svoju malu placicu, kad uvijek moze zaustavit auto koji mu nece bjezat i od kojeg ce odma naplatit kaznu.

Al j#bomepas, da sam drot, specijalno bi uzivao lovit ovakve panjeve na skuterima/motorima. Bolje nek nauce rano u zivotu da postoje neka pravila nego da kasnije zbog svoje filozofije nekog unesrece

toni095:
to ti i kazen  ;D

Ekysha:
Ma sve je to u redu,svi su bjezali na skuteru i na motoru nije to problem,lako se nama zajebavat...
Al mislim da tu ipak postoji jedan malo ozbiljniji problem..zamislite da frajer bjezi po pjesackom a vase djete sece tamo,a ovaj ga pokupi...mislim da nebi vise podrzavali panjeve na sktuerima/motorima  :sad3:

Swordisa:
hahaahah koji kraljevi, tu di ja živim nema šanse da bi me uvatili da bižin recimo da iman razlog neki, a što kad bi sutra pokucali na vrata 30 motora u cilon gradu svak svakog zna hahaha xD
sve u svemu utekli momci kod zgrada nekih hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju