Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Kako skuterom pobeci od policije
Jump33r:
A i ovi panduri samo malo optimisticni da ces ih sa auton uvatit... Pobigli mu jesu sad,ali sve mi se cini da su in sutra dan pokucali na vrata.. ;D
3alfa3:
--- Citat: ivan pralas - 15 Veljača, 2011, 15:20:22 ---a gle,ako nemas rege,imas nabuđeni skut i jos neki slucajem da nemas vozacku isplati se krenuti bjezati...
--- Kraj citata ---
Isplati se samo ako te nece ulovit ;D
Ali tu je jos jedna zamka - pobjeci ces im jednom, dvaput, triput, al onda ces se razmahat krilima i mozda pozalis 4 bijeg. Ne mozda zato kaj ce te ulovit, nego zato kaj ces mozda stradat prilikom tog bjezanja
Fino se vozim uredno regan, ak me zaustave, stanem, malo popricamo, platim kaznu neku minimalnu (tipa, zaboravljena prometna iako je prekrsaj nesto sasvim drugo) ak sam kaj zgrijesio i vozim dalje.
toni095:
lako je pobic kad su u autu, al kad su na motoru onda bas i nisan siguran da in mos pobic....i nije nasa policija vakva da bi isli za tobon po trotoaru :toothy10: :toothy10: :toothy10:
3alfa3:
--- Citat: toni095 - 15 Veljača, 2011, 16:10:39 ---lako je pobic kad su u autu, al kad su na motoru onda bas i nisan siguran da in mos pobic....i nije nasa policija vakva da bi isli za tobon po trotoaru :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Da, nas bi te opizdio pendrekom i/ili srusio kad prodjes pored njega ;D
marin18:
ma to kod nas nebi proslo bas,ulovili bi ga kad tad.....onda bi dobio i po glavi...ali sve u svemu tipovi su kraljevi,jos njih dvoje na skutu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju