Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Kako skuterom pobeci od policije
marin18:
--- Citat: toni095 - 15 Veljača, 2011, 16:21:58 ---ma nasi panduri kad su u autu nece nit ic za motorima....ja gledan nedavno 2 lika na zipu idu bez kaciga i iza njih škoda i nista....boli k pandure :S
--- Kraj citata ---
Neznam di ti zivis ali u Rijeci nije tako sigurno......cim te vidi bez kacige pise ti kaznu
JogFromYamaha:
neznam meni je taj vid nekak bedast
ok priznam 2 su na skutu i bejze murji jer nemaju regu i kacige + tunani skut
ali murjak je trebao davno prekinut potjeru a ne na pjesacku stazu s autom ici.
Po mome je murja debelo pretjerala za takav sitni prekrsaj i bezveze riskirala
zivote pjesaka a i majke s bebom.
Al kako su skoro popusili kombica decki na 1:05
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Veljača, 2011, 17:57:34 ---neznam meni je taj vid nekak bedast
ok priznam 2 su na skutu i bejze murji jer nemaju regu i kacige + tunani skut
ali murjak je trebao davno prekinut potjeru a ne na pjesacku stazu s autom ici.
Po mome je murja debelo pretjerala za takav sitni prekrsaj i bezveze riskirala
zivote pjesaka a i majke s bebom.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
danc00:
Policija je u tom slučaju naprvila teže prekršaje od ova dva dečka na motoru!
Svaka čast momcima da se nisu ustrtarila pa se negdje prizemljila, dečki znaju svoj posel :) znaju ulice i ljepo polagano odmiču.
Bilo baš u Zaboku po ljeti, dečko na Hondi hornet a iza njega presretač i po centru zbk ga krenuli lovit sa rotirkom(bila gužva), i dečko se ustrtaril nabil gas a vozil je curu bez kacige(neodgovorno ali to je sad njezina stvar) i spucali auto koji je skretal na suprotnu stranu i ono sa 100km/h sasuli se po cesti. Cura je bila za ne prepoznat(jer je pokupila još neke betonske tegle) i još sad se oporavlja makar joj je bolje i nije tak strašno kakve su prognoze bile a njemu niš, osim modrica i par šavova.
A caka je sad u tome kaj su se presretači istog momenta pobrali ko pičke kad su vidli kaj je bilo, te je došla patrola. I uglavnom sad se dečko izvlači na te presretače i tuži Policiju...(jer ima i svjedoke koji su tam bili)
Ne smiju ni oni lovit kud im se hoće i kak im se hoće...
Sve je dobro kaj se dobro svrši !
M!cko46:
A lako ovima kod nas imaju skutere po 250cc..ja kad vidim radar zaletim ga pored da vidim laze li mi kazaljka :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju