a gle frend je promijenio u zadnjih 10 godina 7-8 bmw-a dvije e34 2.5l dvije e32 jedna 3.0 jedna 3.5,e39 2.8 i dvije kockice 2.0.mehaničar je i niakd nije imao nikakvih problema s njima osim ležaja kardana i pumpe goriva na e34,a odvrti on pun k kilometara i auti su stari neki i preko 20 godina pa sad gledaj godine.nisu bitne godine jer ja ću ti sa sigurnošću reć da dosta novijih automobila su malo reć smeće prema nekim i 20 godina starima.staroj je corsa 2005 godište.radim kao mehaničar i baš gledam jednog peugeota što se razbio izvana bi rekao zadnji trab branici i to je to.ono ništa izvana i kad otvorim poklopac motora nema vezni lim nego plastični nosač kilera.sve osim haube je od plastike ali nosač kilera mi je pretjerano.ispod nije puno udaren jer je sapravo samo izletio po kamenjune nekom velikom i lupio u stablo zadnjim kotačem.ispod strgalo alternator ,kiler,intercooler,cijevi klime koje su toliko zakopali da skoro treba skinut mašinu za doć do njih i još hrpu pi*darijica da je na kraju bilo preko 23-4 tisuće kuna štete samo u dijelovima tako da godine se nemogu spominjat osim u ekstremnim slučajevima.kakva je u probeu mašina neznam,ali znam da se i svakog auta može pripasat mašina u svaki i to ne za velike novce.uzmem probe za 5k kuna ili za manje bez mašine,uzmem mazdin wankel 1.3 motor sa mjenjačem i strujom koja je potrebna za pokretanje motora i imam preljepo vozilo koje se za sitne pare može jebeno stunirat mašina.uglavnom sve je isplativo uz određenjo znanje i naravno mogućnosti jer ja kao mehaničar sam od šefa dobio besplatno holset (t66 mislim možda malo manje ali preko 60) turbinu,a samo je ispuh malo popucan,dakle zavarit ispolirat i deri,a isto tako i malo pokrivljene vilice od vxr-a.dakle što sam htio reći,čak i u slučaju da ta mašina nije dobra i izdržljiva lako moguće da paše i sa nekog drugog forda mašina tipa scorpio i može se za male pare taj problem riješit ali treba imat gore navedeno.
A Eclipse druga generacija je iskreno i meni najljepši sportaš ikad u svojoj kategoriji,a ne puno iza je lancer evo 9 ali ipak mi nije kao ovaj.kajem se svake sekunde što sam posudio novac starom dok sam gledao oglas s eclipseom za 2250 eura.kao što si rekao neke felge jebene,opruge,lambo doors,obavezno jeben tuning mašine i svaki dio na njemu savršeno čist i nanovo ofarban ili ispoliran.2.0l 16v,110kw dohc mašina što je na većini 2.0 mašina isto,a da ne govorim da je atmosferski za razliko od 2.2 turbo sa probea koji ima istu ili sličnu konjažu