ok aj ovak znači žmigavci rade ali slabo i brzo trepču..on sam po sebi nema automat zmigavaca niti reglera ko reglera ....nego mu je sve u komadu ...i to se valjda onda zove opet regler il kak več ima na sebbi oko 20 zica tj jack ........ znači iz mašine struja ide na kabel i kabel ide na rezervoar,pa na taj ''regler'' i onda gore na žmigavce,satove,svijetla...a od iza na relej od paljenja ...2 zice ,i na karburator na el. čok.....i iza na senzor ulja i svijetla...i zmigavce..to je sve kaj ima...nekada motor radi normalno nekada ne..nekad trokira kako kad...i kad trokira treba ga na nogarama par puta razvrtit i dodje sebi..i vozi najnormalnije...na početku je bio problem....nije nikako htio se razvrtit radio samo u leru....i kad sam iskopčo taj regler (koji ponavljam za one koji imaju runnera se nalazi naprijed ispod maske.)..onda se dao razvrtit ali je trokiro cijelo vrijeme..... i zovem jurču na telefon kaj da radim...i motor doso sam sebi samo kad smo pričali(mora da jurča zrači nekom energijom
) ja iso ga razvrtit da vidi kako trokira i proradi motor najnormalnije ...i sada naprimjer dok se vozim nista ostavim ga na leru i nakon nekih 7 minuta se zzgasi i neče vise upalit na gumb nego samo na kurblu i opet se neda razvrtit pa ga treba polako uhvatit na gasu da se razvrti..i onda opet radi. i moze se normalno ugasit i pali na prvi zub preko alnasera....