Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (178/232) > >>

Bruno1990:

--- Citat: efz - 28 Lipanj, 2011, 10:41:48 ---ocito je nesto krivo pojeo, jer i meni je bilo lose  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Pa si morao cigaretu zapalit hahah :D , jedino je steta sta tu sliku nemamo

Bruno1990:

--- Citat: Pupo - 27 Lipanj, 2011, 16:22:17 ---Što se ovo bilo zapalilo il je netko nasuo previše ulja kad je pravio mješavinu?

--- Kraj citata ---
Ma spalio sam gumu , ponosno je drzala cjelu trku , reko dobit cu bon on dunlopa zasto onda ovu nebi spalio :D

ne vidi se bas dobro al vidi se hah
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269494_2188219303645_1191948329_32633309_648768_n.jpg

igor.sb:

--- Citat: efz - 28 Lipanj, 2011, 10:41:48 ---ocito je nesto krivo pojeo, jer i meni je bilo lose  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma salama se pokvarila nakon 3 dana na suncu, pa sam rakijom malo zeludac ispiro, dezinfekcija

2 steeeeeeeef cudno, blazeni mir oko mene

2 cok 1. ne znam kak cu prebaciti stunt filmic ima pol gige i drka me nece prebaciti na komp
         2. ako i prebacim di cu to uploadat

Pupo:

--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 11:21:52 ---ma salama se pokvarila nakon 3 dana na suncu, pa sam rakijom malo zeludac ispiro, dezinfekcija

2 steeeeeeeef cudno, blazeni mir oko mene

2 cok 1. ne znam kak cu prebaciti stunt filmic ima pol gige i drka me nece prebaciti na komp
         2. ako i prebacim di cu to uploadat

--- Kraj citata ---

Prekodiraj s nekim programom pa pični na jubito. Možda bi ga i direkt prihvatilo, al jebiga, treba gigu i pol uploadat.

steeef:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 28 Lipanj, 2011, 10:36:23 --- :icon_biggrin: :icon_biggrin:  :toothy12: :toothy12: :toothy12: najjača slika do sad....a ko se to tamo dole moli bogu?!?!?  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:  vidim da vam je rakija postala najbolja prijateljica!!!  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

e da...a gdi je završil moj karni od 3L....baš se pitam ja?? :P

--- Kraj citata ---

de ti si isparil prije zalaska sunca..rakija je onda još bila daleko u ćosinom rancu ( i bolje za tebe  :laughing7: )

kakav špirit? rakiju inače nemrem pomirisat a ovu sam čak i popil u par navrata tak da je dobra ;)

p.s. neni je pozlilo od isparavanja pive koju je držal cijelu noć nekome..(neno ne pije,on je sporcki tip)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju