Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (177/232) > >>

Josip:

--- Citat: CoK - 28 Lipanj, 2011, 08:55:58 ---Momci...pogledao sam slike jucer na brzinu sa curom i vristali smo od smijeha. Ekipa bili ste za 100ku i stvarno svaka cast svakome tko je bio tamo, steta sto su svi iz razlicitih krajeva pa se ne mozemo cesto sastati. Mislim da bi se ovo moglo organizirati jednom godisnje (ipak je to PRVI takav susret koji je MojSkuter organizirao) pa da se moze slaviti godisnjica nekakva

replica, robert...samo sto suzu nisam pšustio dok sam cito vase postove  :'( volim vas <3

@ ostali...gle cvike su ono...imam ih sad na glavi, a na poslu sam  :glasses9:

pajo moj...baustela samo takva, trebo sam odma skinut majicu, jos me nagovarali ali mi bio bed, a kasnije me bolio piso

igore, aploudaj stunt show kojeg je na kraju IPAK bilo  :headbang:

--- Kraj citata ---

sta ti nisi prvi, ja bi te sljedio u stopu...  :toothy12:

steeef:

--- Citat: gumy - 28 Lipanj, 2011, 10:02:20 ---baš nam je rakija jebala majku :D

--- Kraj citata ---

ti si kriv,stalno si ju zval..đe rakija đe rakija  :icon_biggrin:

zich:

--- Citat: gumy - 28 Lipanj, 2011, 10:02:20 ---baš nam je rakija jebala majku :D

--- Kraj citata ---

To je špirit a ne rakija,

Ja se jos nisam odmorio od vikenda... :)

^^GlavonjA^^:

--- Citat: stefek - 28 Lipanj, 2011, 09:49:44 ---evo i jedna epska od mog dragog prijatelja igora i mene..
a da me vidi baboooooo,a da me vidi baboooooooo..da se opijam,da se opijam
7 rakijaaaaa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :icon_biggrin:  :toothy12: :toothy12: :toothy12: najjača slika do sad....a ko se to tamo dole moli bogu?!?!?  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:  vidim da vam je rakija postala najbolja prijateljica!!!  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

e da...a gdi je završil moj karni od 3L....baš se pitam ja?? :P

efz:
ocito je nesto krivo pojeo, jer i meni je bilo lose  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju