Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
^^GlavonjA^^:
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 00:09:47 ---bok mi stigli ::)
--- Kraj citata ---
ma bravo...si vredu??? boli glava, želudac?? ::)
@cosa sljedeći put na sračkomatiku dojdi!! :P ::)
steeef:
nek ste vi dosli,al javit se niko pa nek se steeeef brine..pih :laughing6:
cosa_wp:
--- Citat: R@kija - 27 Lipanj, 2011, 23:18:44 ---znaci,sad pogledaj zadnju sliku sta je pupinho stavio,i znaci igor i cosa direktori imaju neku opaku kombinaciju,vidi se po položaju tijela
--- Kraj citata ---
da si tek vidio šta je bilo kombinacija i položaja tijela u šatoru šow :toothy9:
--- Citat: stefek - 28 Lipanj, 2011, 01:15:30 ---nek ste vi dosli,al javit se niko pa nek se steeeef brine..pih :laughing6:
--- Kraj citata ---
svi su te odjebali stvarno nisu u redu
di si šteeeeeeeeef došli smo kući!
cosa_wp:
Evo napokon sve pročitao da se sad i ja ne rasprdim mnogo ukratko:
Organizacija na nivou čak malo i iznad nivoa. Malo je falilo posjetitelja sa strane ali bit će s vremenom dok se pročuje za Happening. Ekipa je bila odlična. Veliko hvala Sulji i Štefeku što su nas ugositili i trpili ovih 5 dana ubrzo vas očekujemo u SB-u. Gumy kralj si šta da ti kažem ugl. svaka čast svima provod je bio odličan idući tjedan bi mogao opet uopće mi nije dopizdilo toliko od mene poooooooooz svima :icon_thumright: :glasses9:
igor.sb:
glavonja sve je dobro, hvala na pitanju! vreca dobro? :toothy12:
di si steeeeef 100 let e :icon_scratch: pa cim sam siso s motora odma sam ti iso odg na poruku
ne znam za ostale nama da je bilo bolje ne bi valjalo
potpis cosa, kc ekipa posebno steeeef i suljo hvala za par ekselans ona 2 dana, stefu svih 5 sto nas je trpio, znam da nije bilo lako, jebi ga :dontknow: :dontknow:
mnogo lepo je bilo vidjet poznate i upoznat nove, srad i josip kraljevi :headbang: :headbang: zg barabe, modove pupu,mrc, ove one
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju