Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
cosa_wp:
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 01:57:54 ---glavonja sve je dobro, hvala na pitanju! vreca dobro? :toothy12:
di si steeeeef 100 let e :icon_scratch: pa cim sam siso s motora odma sam ti iso odg na poruku
ne znam za ostale nama da je bilo bolje ne bi valjalo
potpis cosa, kc ekipa posebno steeeef i suljo hvala za par ekselans ona 2 dana, stefu svih 5 sto nas je trpio, znam da nije bilo lako, jebi ga :dontknow: :dontknow:
mnogo lepo je bilo vidjet poznate i upoznat nove, srad i josip kraljevi :headbang: :headbang: zg barabe, modove pupu,mrc, ove one
--- Kraj citata ---
aj sad priznaj ljudima koliko si pisao to malo sirotinje od posta? :toothy9:
igor.sb:
priznajem
cosa_wp:
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 02:03:06 ---priznajem
--- Kraj citata ---
sve si rekao ljudima ovom izjavom :jerk: :icon_scratch: ::)
gumy:
de nahvalili ste me tu ko da sam neznam šta a ne jedan običan pijanac koji nezna složit skuter da završi jebenu utrku :toothy12:
dečki svi ste mi prirasli srcu, ko da se znamo cjeli život
treba ovako šta češće organizirati, pa makar i neslužbeno, samo da se družimo i vozimo (i pijemo :))
za prvi susret sa karting stazom sam jako zadovoljan, uvidio sam u čemu je sve problem i sljedeći puta će biti puno bolje, mi ovdje u slavoniji ko da smo odsječeni od svijeta jer eto ovo je najbliža karting staza (samo 230 km-sitnica :D) u hrvatskoj
i ona nenadova izjava je za pamčenje : dok švabe spavaju u hotelu gumeni spava na zavoju :toothy12: :toothy12:
Jump33r:
Cek vi iz Osjeka i Broda jel bilo sta tamburice?... ;D
Eeeej sto je becara to je Osjecana, malooo ih je koji becar nije,.
MALOOO IH JE KOJI CUGER NIJEEE !
lako ti je poznat becara, šorom ide i igor ga kara. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju