Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (9/232) > >>

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 26 Veljača, 2011, 00:45:07 ---Evo imam dva pitanja da mogu racunat s tim. Osim slow-a ne znam nikog, pa me zanima jel ce se to ici u kakvoj grupici iz Zg-a? Kaj se bude tam ostalo dva dana, a di se bude spavalo, ne pitam radi toga da ne mislite da sam izbirljiv, spavam di legnem, nek onak. Jer od opreme za kampiranje nemam ni k :)  A nisam nikad sudjeloval u tak necemu i bas bi htel da mi se poklopi da mogu ici.

--- Kraj citata ---

Pa ak hoces komfor, a kreces iz ZG, onda se nakon prvog dana vratis u ZG, prespavas i opet nazad. Nije to daleko - oko 100 km u jednom smjeru...

eladio:
Ma ima nas milion satore, samo moras pazit di okreces ledja  :toothy3:

A ionako mi se cini da ce to biti par sati spavanja samo, cak bi dosta mogla biti vreca za spavanje  :laughing7:

igor.sb:
ako tetejac bude isao, jedino njega pustam u sator

tj. moram ga pitat jel smijem ja u svom satoru spavat  ::) ::)

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Veljača, 2011, 00:47:41 ---Pa ak hoces komfor, a kreces iz ZG, onda se nakon prvog dana vratis u ZG, prespavas i opet nazad. Nije to daleko - oko 100 km u jednom smjeru...

--- Kraj citata ---
ma ja imam i manje iz Kr. Toplica, al pitam radi grupe, ne da mi se vozit sam ko pes a vas u zg ima poprilicno.

A gle, ujutro odmah na motor i doma nejdem ziher, jer ne vjerujem da bum bas trijezne glave :)

A jedino me to dira, di prenocit...  :icon_scratch:

igor.sb:
bit ce netko i s autom tamo, pa uzicaj u najgorem slucaju gepek  :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju