Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (8/232) > >>

efz:
kao sto je eladio reko 99% datum je 25. i 26. 06. S time da ce se u kamp i box moc doc vjerovatno 24. popodne.......mozda se u petak i neka festica slozi za najhrabrije koji bi vec tad dosli posto mi je 24. rodendan :zubo:

Bit ce otvoren birc i terasa, u ponudi ce bit  cugu i klopa na samoj stazi!!

igor.sb:
ti donesi i za mene

ja sigurno necu vuc od broda pol krmeta ispod sica :P

daj boze da zahladi tih dana, jako lijepo ce biti na 30+ vozit  :laughing7: :laughing7:

ivanm:
ak se administracija ne pobrine bar za odojka, ja neznam :dontknow:

efz:
konkretna pravila cemo jos dogovoriti i napisati, ono sto smo dobili upozorenje da je otvoreni plamen zabranjen, znaci kurenja nazalost nema, a nevidim nacin i razlog da ti neko zabrani dofurat svoju cugu, ionak tamo birc nece radit iza 23h tak da bi ak ne uzmem neke za popit svojeg mogo i dehidrirat do jutra  ;D

danc00:
Evo imam dva pitanja da mogu racunat s tim. Osim slow-a ne znam nikog, pa me zanima jel ce se to ici u kakvoj grupici iz Zg-a? Kaj se bude tam ostalo dva dana, a di se bude spavalo, ne pitam radi toga da ne mislite da sam izbirljiv, spavam di legnem, nek onak. Jer od opreme za kampiranje nemam ni k :)  A nisam nikad sudjeloval u tak necemu i bas bi htel da mi se poklopi da mogu ici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju