Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
EmirF121:
--- Citat: robert - 02 Srpanj, 2011, 11:56:15 ---bit ovakvog happeninga je druženje! boli mene rac dali je tvoj skuter serijala. i moj je serijala pa šta?
da mi je vxr regan već bi ja davno preko grane na prave bosanske ćevape! :laughing7:
--- Kraj citata ---
Tu si upravu, ali opet ne mogu doći niti autom. Jedino drugi put kad bude, sjednem na bus do Zagreba pa onda za Belicu ili gdje će već biti. :icon_biggrin:
Ponijet ću ti ja ćevape ako drugi put dođem.
robert:
--- Citat: EmirF121 - 02 Srpanj, 2011, 12:25:03 ---Tu si upravu, ali opet ne mogu doći niti autom. Jedino drugi put kad bude, sjednem na bus do Zagreba pa onda za Belicu ili gdje će već biti. :icon_biggrin:
Ponijet ću ti ja ćevape ako drugi put dođem.
--- Kraj citata ---
nije isto kad poneseš ćevape iz bosne i kad ih jedeš dolje u klasičnoj starinjskoj ćevapđžinici! :laughing7:
EmirF121:
--- Citat: robert - 02 Srpanj, 2011, 13:28:50 ---nije isto kad poneseš ćevape iz bosne i kad ih jedeš dolje u klasičnoj starinjskoj ćevapđžinici! :laughing7:
--- Kraj citata ---
da budem iskren, ja ih ne volim uopšte! :hmh:
EmirF121:
--- Citat: kilezg - 02 Srpanj, 2011, 14:30:28 ---sta mislis da niko ne vozi aute iznad 105 ks ko mladi vozač? ma za to nemaš fkre : )) kad smo vec kod brčkog, sorry za ot al morao sam.
--- Kraj citata ---
Hahahha ma uredu je.
Ne znam, jednom me vaš granični policajac na graničnom prelazu kod Neuma upozorio i oprpostio mi. Kaže lik 3 dana pritvora ili 1000kn kazne. Ja se pogubio... :toothy12: Pa jbt šta bi bilo da vozim neko auto od 200+ks, strijeljali bi me? Pa jbt 105ks, to je ništa... :dontknow:
zich:
Pr
--- Citat: EmirF121 - 02 Srpanj, 2011, 14:39:31 ---Hahahha ma uredu je.
Ne znam, jednom me vaš granični policajac na graničnom prelazu kod Neuma upozorio i oprpostio mi. Kaže lik 3 dana pritvora ili 1000kn kazne. Ja se pogubio... :toothy12: Pa jbt šta bi bilo da vozim neko auto od 200+ks, strijeljali bi me? Pa jbt 105ks, to je ništa... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Prodano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju