Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
robert:
--- Citat: EmirF121 - 02 Srpanj, 2011, 11:06:43 ---jbg, nisam gledao rezultate.... :toothy3: Samo sam gledao ove drag snimke i kad sam vidio da gumy pere gp 800 pretpostavio sam da ste ih oderali... :dontknow:
Dajte još snimaka ako ima, ne gledaju mi se ovi albumi po 100 slika...
--- Kraj citata ---
e bosanđeros, na idućem happeningu ima da se nacrta konvoj iz bosne inače :crvenikarton: :laughing11:
EmirF121:
--- Citat: robert - 02 Srpanj, 2011, 11:10:15 ---e bosanđeros, na idućem happeningu ima da se nacrta konvoj iz bosne inače :crvenikarton: :laughing11:
--- Kraj citata ---
?
To otvoreni poziv ili? :toothy12: Šta će biti ako niko ne dođe?
robert:
onda dolazimo mi do vas i vi plaćate sve račune po birtijama :laughing11:
EmirF121:
--- Citat: robert - 02 Srpanj, 2011, 11:46:37 ---onda dolazimo mi do vas i vi plaćate sve račune po birtijama :laughing11:
--- Kraj citata ---
To nije problem, samo dođite i sve će ostalo biti sređeno (hrana, smještaj, cuga)
Ali kod nas nema ovakvih dešavanja. Kod nas su uglavnom motorijade. Budu Sarajevu ponekad scooter utrke, ali sve je to slabo.
A kako da ja dođem kod vas kad mi ne da vaša policija voziti auto od 105 ks (zar ima šta slabije od 105)... :angry7: I šta imam ja tu raditi sa serijalom? Jedino mogu doći u svojstvu publike.
robert:
bit ovakvog happeninga je druženje! boli mene rac dali je tvoj skuter serijala. i moj je serijala pa šta?
da mi je vxr regan već bi ja davno preko grane na prave bosanske ćevape! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju