Da definitivno 3M polir pastu ali isto tako ti nije svejedno koju 3M pastu uzeti jel ima ih vise vrst...
znaci ovako ti trebas 3M ovu pastu (jajasta crna boca sa BIJELIM cepom) ni slucajno uzimati sa zutim cepom ili okruglu bocu sa bijelim cepom to bi bila katastrofa
mjesta na koja ti je pala prasina na "vrh" laka znaci prasinu koju nisi zalakirao sa jos jednom rukom laka i curke ako imas prvo tretiras sa 800 VODOBRUSNIM papirom i to cisto lagano da priblizno poravnas rubove nakon toga uzimas 1500,2000 i finish sa 3000 trizacom takodjer 3M-ov i tek nakon toga posusis povrsinu i zapoliras da vratis sjaj.
posto su to sve male povrsine netreba ti nikakvo strojno poliranje ili sl. ja i puuuuno vece stvari na autima rijesavam rucno i bez strojeva(polirke)
ovo ti vrijedi i djeluje samo na akrilnim lakovima koji imaju postojani sjaj cijelom dubinom nanosa a ako si farbao sa nekin kwazi autolakovima ili uljnim ili kaj ja znam nekim jeftinjarama iz spreja ...onda nemoj ni pokusavati polirati
e da kod rada sa ovim "papirima" 800,1500,2000........ koristi tvrdu gumu ili ravan pluto kao drzac papira i normalno ne nest prevelko da moras cijeli dio kasnije polirati
ja kad ima trun neki koristim cca fi8 mm podlogicu na koju samo cickom ljepim papire a sad sve zavisi od ostecenja/gresje u laku
malo sam zakomplicirao al vald ces skuzit ak sta zapne slobodno pitaj to mi je struka i to radim maltene svaki dan unazad 15ak godina