stavio lezajeve i radilicu u zamrzivac, ocistio dosjede u blokovima, ugrijo ih fenom, pripremio komad letve za udarit preko toga ako bude bilo potrebno, oblozio krpom da ne upadnu komadici u lezaj, stavim lezaj rukom u dosjed lagano udarim drvetom, u veliki blok je doslovno uletio dok sam na malom morao lagano udarati da sjedne, onda sam ugrijao lezaj u velikom bloku, stavio radilicu, usla je lagano, ugrijao lezaj u malom bloku i stavio na mjesto, malo kvrckao, isto uslo bez beda, lagano pritegao vijke, centrirao radilicu, malo ukapao ulja u uljne kanale kao i u cilindar i se kako vec ide, sastavio, cekao do sutra da se diht masa stegne, upalio bez problema, radilica se fino okretala bez ikakvog otpora jedino malo teze kad sam stavio semeringe, ali opet ne pretesko, to je ok.. e sad jedna jedina stvar sto ja mislim da sam svemu tome mozda pogrjesio je ta da kad sam grijao lezaj u malom bloku, totmast se malo zadimila/zapusila i malo je pocrnilo, cim se pocelo to dogadjati sam maknuo fen, lezaj se normalno kao i prije lagano rukom okretao, jedino ako se svojstvo materijala nije promjenilo neznam, sutra cu ga rastaviti da vidim koji je lezaj otisao i dat radilicu na pregled/centriranje..