Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
naravno da trosi vise bespotrebno i jos ktome ti curi ali meni je to prijatelju bilo do brtve i naravno jedna vida nije ljepo tila sjesti i kad smo ljepo ugurali brtvu sve je sjelo i nije vise kapalo
Da vas pitam ovde da ne otvaram novu temu!Dal smijem uzet akumulator od auta kojem je amperaza vec od ovog mog na skutu i sa njim pokusat upalit na prekidac dal ce nesto izgorit jer je jaci?
nemoj koristiti auto akumulator jer nije predviden anlaser da radi na takvoj startnoj amperaziodnosno mozes par puta zaverglat al ce ti se anlaser jako jako brzo zagrijat i pregrijatkaj se tice zvuka ko u pralasovom video to je bendix koji je zmazan pa se ne otvara kak treba i zato vrti a ne vergla masinuako tebi preljeva karb onda je ili vakum ventil defektan ili je plovak krivo podesen ili ti je igla i dizna pogresna
jel mogu sam otvorit deklo pa ga pospricat wd-om il bas izvadit van?
Pa anlaser ce povuc struje koliko treba. Nema veze sto aku od auta moze dat jacu struju. Dapace, bolje da je na raspolaganju vise struje
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
ja imam jedno glupo pitanje posto se ne kuzim u struju;kad bi spojio 2 akumulatora(ista) jel bi oni davali 12v ili 24?
zelim da ostane 12v kako da to onda spojim?
pa ako spojis dva akumulatora 12v onda ce bit 24v struja