Tehnički kutak > Tuning skutera

kako smanjiti potrosnju??????

<< < (12/14) > >>

VideRR:
jeli dobra potrosnja men bila na stalkeru sa malossi sportom,19ka,preraden airboks,red sponge,yasunijem r multivarom,kevlarom,deltom i tim svim popratnim djelovima ono bio je malo jaci base...i sa 4ipo pet litara bi prolazio 150-160 km gazenja uvijek motora...

frki22:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Veljača, 2011, 01:33:07 ---Imas vjerojatno premalu glavnu diznu ako je airbox preradjen kako treba za taj karb.

--- Kraj citata ---

airbox nije preradjivan samo je spuzva red sponge, bio sam probao sa vecim diznama ali ovako mi je stimalo. Mozda bi bilo dobro jos preradit airbox da ima vise zraka i staviti vecu diznu, ali i ovako sad ide odlicno tako da ne diram :)

3alfa3:

--- Citat: frki22 - 23 Veljača, 2011, 02:19:26 ---airbox nije preradjivan samo je spuzva red sponge, bio sam probao sa vecim diznama ali ovako mi je stimalo. Mozda bi bilo dobro jos preradit airbox da ima vise zraka i staviti vecu diznu, ali i ovako sad ide odlicno tako da ne diram :)

--- Kraj citata ---

Ne znam kolika je rupa kroz koju zrak ulazi u airbox. Trebala bi biti nesto sira od karba, recimo, 21mm i u tom slucaju bi trebao diznu oko 85.
Ako je rupa manja, (recimo, 12-15mm) onda je i dizna 75 dovoljna, mzoda i prevelika. Ali u tom slucaju ne iskoristavas karb kako bi trebalo

maminjo:
Ja sad imam serijski Dell 17.5 sa diznom 80 na base setup...troši mi 4.6L...........već sam nabavio novu Dell 19mm u malossi pakiranju čeka u garaži sad toplije dane za ugradnju.....
 Kolika će biti razlika u potrošnji po vašem mišljenu, ako će uopće biti...po meni ne bi trebalo više trošiti, dizna će biti isto 80 ili max 82.

3alfa3:

--- Citat: maminjo - 23 Veljača, 2011, 11:21:34 ---Ja sad imam serijski Dell 17.5 sa diznom 80 na base setup...troši mi 4.6L...........već sam nabavio novu Dell 19mm u malossi pakiranju čeka u garaži sad toplije dane za ugradnju.....
 Kolika će biti razlika u potrošnji po vašem mišljenu, ako će uopće biti...po meni ne bi trebalo više trošiti, dizna će biti isto 80 ili max 82.

--- Kraj citata ---

Meni je na REplici kitu sa Yasuni R 17,5mm karb trosio skoro isto kao i 19mm karb. S tim da je skuter bolje isao sa 19 karbom i to prilicno. Trebao sam diznu 95-100 na 17,5mm karbu, a 85 na 19mm karbu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju