Tehnički kutak > Tuning skutera
kako smanjiti potrosnju??????
wendetto:
imam nrg-a 98 god...
motor ima 21000km(kit je stavljen na 20000km)
setup:-mhr replica
-stage 6 pro replica-spuh
-dellorto phbg 21(dizna 98)
-gljiva stage 6
-karbon lamelice
-primar 21%
-multivar 2000(role 6,8g)
skuter ide 120km/h i nema rupe niti kakve mane u ubrzanju,vrti se na 10800-11000rpm,jedino potrosnja je cca 12 litara!!! :help:
probao sam stavljat manje dizne ali se gusi cim stavim manju....sa stock airbox nece ni radit nego se gusi kad mu se doda gas.
na koji nacin smanjiti potrosnju,a da se ne izgubi na performansama? ???
Kamba:
..mogao si i manji karb stavit(19 mm) i u njega diznu recimo 85...gljivu baci u vatru i u original Airbox stavi crvenu spužvu i to je ok...
wendetto:
sa 19mm nisam probao ali sa 17,5mm nije dobro a da jos ide sa serijskim airboxom to bi bila majka!ovako se dere ko lud....
koliko posto da ce biti dobro sa 19mm da ne mjenjam rasplinjac bez veze jer sam novog uzeo prije 4mj.
3alfa3:
Meni je nrg sa 19 karbom (dizna 85 na malo preradjenom airboxu) sa slicnim setupom trosio 5 na otvorenoj i 6 u gradu. Sa 17,5 karbom (postelanim kako treba) je potrosnja bila vrlo slicna, a performanse dosta manje.
Kamba:
100 % radi super sa 19 karbom...dizna oko 85 ili 88....red sponge i deeeri....mi smo jednu Replicu uštelali kao od šale samo po uputama Alfe(kako je on preporučio,tako smo i stavili),a to je tako kako sam ti rekao i od prve je sve valjalo...nisam siguran za smjesu točno koliko krugova al to češ vidit i sam po boji svječice... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju