Tehnički kutak > Tuning skutera

kako smanjiti potrosnju??????

<< < (11/14) > >>

wonderkid:

--- Citat: R-Fan - 21 Veljača, 2011, 22:14:36 ---da prosirena replica...decko je prje vozio trke i zna kako slozit cilindar  ;D

--- Kraj citata ---
i opet toliko prave nejde

R-Fan:
nezz ja sta je on sve stavljo na taj motor al vozili smo se sa 200-vxr om iza njega i motor ide 110 bez problema sam sta se cjeli pocne trest na 115
mozda je on neku getribu  stavil gore..nebi znal  :dontknow:

frki22:
ja imam dellorto phbg 19, na malo jacem base setupu, potrosnja na otvorenom 4.2 lit., grad 5 lit.

karb je preradjen prema uputama kolege sa foruma : klipic 40, igla w7 na drugom zubu, ler dizna 52, i glavna dizna 75, airbox sa red sponge-om

sa originalnom konfiguracijom karba dok je bila igla w9, klipic 30, i mislim da je bila ler dizna 45 i glavna 75 - portosnja je bila skoro 1 lit. vise nego sad

3alfa3:

--- Citat: frki22 - 23 Veljača, 2011, 01:09:53 ---ja imam dellorto phbg 19, na malo jacem base setupu, potrosnja na otvorenom 4.2 lit., grad 5 lit.

karb je preradjen prema uputama kolege sa foruma : klipic 40, igla w7 na drugom zubu, ler dizna 52, i glavna dizna 75, airbox sa red sponge-om

sa originalnom konfiguracijom karba dok je bila igla w9, klipic 30, i mislim da je bila ler dizna 45 i glavna 75 - portosnja je bila skoro 1 lit. vise nego sad

--- Kraj citata ---

Imas vjerojatno premalu glavnu diznu ako je airbox preradjen kako treba za taj karb.

Drnda:
jednostavno, ne drzi full gas stalno i voznja na noz i nece previse trositi.. novi runner kamba kao u tebe s multivarom i replica spuhom trosi 3.4-3.8 litara...
base setup ako trosi preko 4.5 litara to je debelo faljen setup i nenastelano...
meni nikad nije preko 4.5 otisao a voznja na noz je jedina koju poznaje, tako da ustelaj to..
turpijana replica i nardo su mi trosili od nekih 5.5 litara pa do 8.. ovisi o voznje
serijala pezo 2.5 -3 litra

bitno je postelati...
i da napomenem da na svakom setupu stelam da svjecica bude lagano iznad normalne, znaci mrvicu bogatija od idealne, jer kad mi je idealna po svjecici slabije ide i grije se previse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju